Food Review: Dc Comics Superheroes Cafe Sunway Putra Mall

Hi anak anak,

ok baiklah semenjak KM makin naik malas nak taip entry adalah molek kitanya kalau KM percepatkan entry ni. Minggu yang sudah (maksud berpuluh minggu yang lepas) KM dengan si Zuzu ni lawat lah satu cafe yang di namakan Super Hero Cafe sebab hari tu keluar kat Wall facebook ada burger batman dan coffee superman. 

Jadi KM pun tak nak lah ketinggalan untuk merasa kegagahan burger dan coffee super hero ni. Kepada korang yang tak tahu, selain dari di Johor Bahru outlet cafe DC Comic ni ada dekat sunway putra tu je. Kemudian bakal di buka kat Pavilion. kalau tak silap lah sebab zuzu yang inform kat KM.
 korang boleh tengok menu dia. Sumpah pening nak pilih yang mana. So seperti biasa kalau dah newbie tu KM akan minta suggestion dari mereka apa signature/best seller kat cafe. So dia pun suggest seperti di bawah ni. 
Batman VS Hawkman Burger (Egg & Turkey Roll) - RM 13.50
Batsu Oreo Milkshake - RM18
Yang zuzu makan tu KM have no idea what is the name of this menu? So i just leave it.
 woot woot ^_^
 actually teringin juga nak duduk kat luar ni, tapi since keadaan tidak mengizinkan sebab cuaca sekarang ni jerebu. So amatlah merbahaya menikmati menu super hero ni sambil sedut HAZE. Kita bukan super hero ye kita hanya makan atas nama HERO je. haha
 
 Terlalu ramai yang review teruk tentang service cafe ni. KM tak nak comment lebih tapi the rest korang boleh baca kat link di bawah ni.

KM punyer suggestion/comments: 
1. Pelayan tu nampak sangat muka ketat tak peramah, #Eh KM salah cakap ke? haha actually mereka tekun sangat bekerja sampai terlupa nak lemparkan senyuman kat customer. 
2.  Tempat dia sangat limit. Although dia buka sampai ke seksyen luar, tapi amatlah tidak merasa seperti makan di kedai DC Comics ni, kalau boleh korang expand dan buat cubicle untuk cafe ni sendiri baru nampak lagi meriah or else kat section luar tu kosong je. 
3. Serius harga bagi KM agak sedikit mahal. Hanya kerana menggunakan nama Super Hero dan makanan dan minuman lebih kurang dengan restoran lain ^_^

8 comments :

budakbandunglaici said...

Baru planning nak pi makan tapi kalu pelayan muka ketat macam duck face tak pelah

budakbandunglaici said...

Baru planning nak pi makan tapi kalu pelayan muka ketat macam duck face tak pelah

Mommy Cici said...

HAHAHA benci nya kalau makan kat tempat yang pelayan muka ketat. nak order pun terpandang muka tak reti senyum dah hilang selera. tapi memang teringin nak makan burger tu >,< order tutup mata je lah hiks

chenlina said...

chenlina20160119
prada handbags
mont blanc legend
ugg slippers
michael kors handbags
true religion outlet
polo ralph lauren
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
abercrombie outlet
cheap toms
nike trainers uk
cheap jordans
giuseppe zanotti
jordan retro
ugg boots on sale
canada goose
swarovski outlet
jordan concords
adidas superstars
air jordans
kate spade handbags
ray ban sunglasses
toms wedges
oakley sunglasses cheap
oakley outlet
michael kors outlet online
kobe 9
christian louboutin outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
vans shoes sale
polo ralph lauren
toms shoes
hollister outlet
cheap uggs
as

柯云 said...

2016-03-04keyun
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet
coach factory outlet online
coach outlet store online clearance
louis vuitton purses
michael kors outlet
air max 95
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet
louboutin femme
concords 11
kobe shoes 11
michael kors outlet
instyler
cheap oakleys
hollister clearance
michael kors outlet online
canada goose coats
mulberry uk
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
michael kors outlet online

dong dong23 said...

hermes bag
gucci outlet
mont blanc pens
timberland outlet
kevin durant shoes
adidas shoes
cheap rolex watches
coach factory outlet
adidas nmd
uggs on sale
timberland boots
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
coach factory outlet
jordan retro 3
polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses
christian louboutin flats
ugg boots
christian louboutin sale
ed hardy clothing
jordan 3
nike roshe run
louis vuitton handbags
mont blanc pens
uggs sale
coach outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
ugg boot uk
ralph lauren outlet
louis vuitton
lebron james shoes 2015
polo ralph lauren outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach outlet
toms
jordans
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

Kanye West shoes
http://www.tiffanyand.co.uk
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses,oakley outlet sunglasses
adidas stan smith shoes
chrome hearts online
cheap mlb jerseys
adidas nmd runner
tiffany online
nfl jerseys wholesale
adidas stan smith
michael kors outlet store
michael kors outlet online
tiffany jewelry
nfl jerseys from china
cheap air jordan
oakley sunglasses,oakley vault,oakley sunglasses cheap,oakleys,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley
nfl jerseys
tiffany and co uk
http://www.cheaprealjordans.us.com
cheap nfl jerseys
yeezy boost 350
tiffany and co
yeezy shoes
tiffany and co outlet
yeezy boost 350
ray ban sunglasses outlet
louboutin shoes
kobe basketball shoes
kobe shoes,kobe zoom,kobe bryant shoes
ray ban uk,cheap ray ban sunglasses
ralph lauren online,cheap ralph lauren
air jordan shoes
ray ban sunglasses
http://www.cheap-airjordans.us.com
gg

chenlina said...

chenlina20170601
louis vuitton outlet
calvin klein jeans
coach factory outlet
ralph lauren uk
coach outlet
louis vuitton outlet
canada goose outlet
boston celtics jerseys
bulls jerseys
under armour outlet