OOTD Kifli Mally: Eh EH merah mak ngah lah dia.

Hi anak anak,

kalau korang ada baca Food Review pasal cafe superhero hari tu, sure korang tahu dah OOTD yang mana KM kenankan? haha biasalah the only casual day would be Friday itself. Hanya hari jumaat je KM boleh nak melaram. Tapi tak boleh nak melaram sepenuhnya pun uols kena berpada2 sebab jumaat kan kita pergi Solat Jumaat. 

Kalau dulu tu memang puaka sikit selalu skip solat jumaat so bila jumaat tiba je time tu lah KM melaram macam nak ke fashion show siap ber accessories penuh hokay!!! tapi tu dulu lah sekarang ni more into modesty ahaha
KM ada satu part taw di mana kalau nak berOOTD je confirm akan maik masa untuk setup diri ni, maksud KM macam nak dapatkan mood lah. 

Contohnya ok hari ni kol dua nak keluar rumah then kalau nak OOTD tu confirm punyalah dah masuk gelap baru sibuk nak berOOTD tu yang majority pada hari2 tertentu KM terlepas takde mood nak berOOTD sebab kan KM ni jenis yang suka berlengah-lengah
 Lepas ni KM dah berjanji taknak berlengah-lengah lagi haha, kalau ada peluang je rasa boleh nak berOOTD KM ada terus kan juga snap on the spot ^_^

korang pula macam mana? sure OOTD korang lagi letup dari KM kan? most of outfit KM semuanya recycle je dik non!!!!

5 comments :

Mommy Cici said...

OOTD recycle tapi kalau pandai mix &match pun letopz okay .hehehehe

chenlina said...

chenlina20160119
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
nba jerseys
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
cheap uggs
ugg outlet
gucci shoes
uggs sale
michael kors outlet online
as

柯云 said...

2016-03-04keyun
air max 90
michael kors handbags
cheap jordans
air max 95
cheap rolex watches
ugg outlet online
uggs on sale
canada goose outlet
retro 11
rolex watches
air jordans
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
timberlands
hollister clothing
air max 95
cheap uggs
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
uggs sale
coach factory outlet online
michael kors outlet
fitflop clearance
hollister clothing
nike roshe run mens
gucci outlet
p90x
ralph lauren outlet
kobe 8
ralph lauren
kobe shoes
abercrombie and fitch
kd 8
kate spade outlet
michael kors outlet
uggs boots
coach outlet online
uggs outlet
soccer shoes

dada24 Xu said...

polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
20160806CAIAYN

chenlina said...

chenlina20170601
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
kate spade outlet
christian louboutin shoes
kate spade
louis vuitton outlet
oakley vault
north face
clarks outlet