OOTD Kifli Mally: Happy Birthday

hi anak anak,

dah lama rasanya KM tak belanja OOTD kan? kalau tak dulu kemain penuh gambar OOTD KM dekat blog ni plus dengan koleksi gambar kat LookBook. Nampaknya makin lama makin sendu OOTD KM, actually ada je buat shoot tu semua cuma most of the collection KM update kat Instagram @kiflimally
 actually time ni KM baru je balik dari buat video shot untuk iklan McDonald yang akan launch tak lama lagi, ok sebenarnya first time juga lah KM nak shoot video ni. Baru KM tahu nak berlakon dalam satu watak tu memang memenatkan, berbanding dengan watak yang kita selalu syok sendiri shot kat rumah ^_^ sangat berbeza ye.

Ni bukan consider official pun, ni hanya untuk laman social mereka di facebook. So korang yang baca blog KM ni je tahu apa plan seterusnya haha, sebab KM kat facebook dan IG memang tak tahu, jadi kepada mereka yang update dan baca blog KM dapat info selebihnya gitu ^_^

tak sabar nak tengok macam mana hasil iklan tu nanti, sumpah kekok wei bila berkolaborasi bersama dengan budak2 youtuber chinese yang hebat2 belaka. So tunggu ok!!!