Sep 22, 2015

OOTD Kifli Mally: Happy Birthday

hi anak anak,

dah lama rasanya KM tak belanja OOTD kan? kalau tak dulu kemain penuh gambar OOTD KM dekat blog ni plus dengan koleksi gambar kat LookBook. Nampaknya makin lama makin sendu OOTD KM, actually ada je buat shoot tu semua cuma most of the collection KM update kat Instagram @kiflimally
 actually time ni KM baru je balik dari buat video shot untuk iklan McDonald yang akan launch tak lama lagi, ok sebenarnya first time juga lah KM nak shoot video ni. Baru KM tahu nak berlakon dalam satu watak tu memang memenatkan, berbanding dengan watak yang kita selalu syok sendiri shot kat rumah ^_^ sangat berbeza ye.

Ni bukan consider official pun, ni hanya untuk laman social mereka di facebook. So korang yang baca blog KM ni je tahu apa plan seterusnya haha, sebab KM kat facebook dan IG memang tak tahu, jadi kepada mereka yang update dan baca blog KM dapat info selebihnya gitu ^_^

tak sabar nak tengok macam mana hasil iklan tu nanti, sumpah kekok wei bila berkolaborasi bersama dengan budak2 youtuber chinese yang hebat2 belaka. So tunggu ok!!!

3 comments :

dong dong23 said...

supra sneakers
kate spade
coach factory outlet
uggs outlet
abercrombie and fitch
burberry outlet
ugg outlet
coach outlet store online
mont blanc
oakley vault
polo shirts
true religion jeans
moncler outlet
rolex submariner watches
adidas outlet
coach outlet
moncler uk
jordan shoes
ray ban pas cher
christian louboutin shoes
uggs sale
coach factory outlet
kate spade outlet
canada goose
rolex submariner
oakley sunglasses
burberry handbags
miami heat jerseys
ugg boots paris
hollister outlet
toms shoes
adidas uk
asics shoes
moncler paris
michael kors outlet
oakley sunglasses
cheap cartier watches
ugg outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

mlb jerseys
http://www.rayban-sunglasses.uk
cheap rolex watches
nike dunks
kobe shoes,kobe zoom,nike zoom kobe
links of london
tiffany and co outlet
cheap true religion jeans
nike air huarache
hermes belts for men
adidas neo
http://www.raybanglasses.in.net
nike roshe one
coach outlet online
huaraches shoes
cheap jordans
nike air huarache
http://www.christian-louboutin-outlet.uk
vera bradley outlet sale 2016
kobe shoes
cheap real jordans
roshe run
adidas tubular runner
adidas neo
nfl jerseys
michael kors factory outlet
adidas tubular
kobe shoes
oakley sunglasses
oakley outlet online
air max thea
vera bradley outlet
michael kors handbags clearance
http://www.kobebasketballshoes.us.com
yeezy boost
gg

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam