Oct 1, 2015

#MYCYBERSALE 2015 kembali untuk tahun ke-2

Disini KM ada pengumuman penting untuk di kongsikan dengan semua pembaca KM. 
Sekarang ni #MYCYBERSALE2015 telah mengadakan anjurang untuk tahun yang kedua, dimana korang boleh bershopping sakan dengan harga runtuh, korang sendiri tak akan percaya serendah Discount sehingga 90%. Pada tahun pertama #MYCYBERSALE ni beroperasi tahun 2014, mereka dah pun mencatat keuntungan sebanyak RM67 juta dari 227,000 transaksi yang berjaya, melebihi dari 200% kenaikan traffic pada online. Tahun ni,  #MYCYBERSALE 2015 kembali lagi pada 28 Sept hingga 2 Okt. So cepat log on www.mycybersale.my

Sekarang ni kan semua orang banyak menggunakan medium online untuk membeli barang tanpa memerlukan tenaga yang banyak, contoh KM sangat suka shopping di Zalora dan GO Shop.  

kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut tengok kat bawah ni senarai brand yang turut berada di dalam #MYCYBERSALE ni.
Part yang paling menarik sekali ialah Lucky Draw dan Spend & Win contest . Wohooooo jom join contest yang dianjurkan, cepat register kat www.mycybersale.my .Mana lah tahu kan rezeki korang dapat Samsung A8 , wang tunai RM1,000 dan hadiah hadiah bernilai RM 50,000. 
So kepada korang yang nak mencuba nasib jangan lupa untuk turut sama mengambil bahagian ok. 

Untuk info lanjut sila layari:

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam