OOTD Kifli Mally: Comel betul Mr Popeye ni

 
bukan selalu dapat pergi ke IKEA, ada beberapa sebab kalau KM pergi ke IKEA
1. Nak makan meatball
2. Makan ice cream ikea
3. cuci mata dengan peralatan baru ikea
4. selfie + OOTD tu wajib lah haha

Lepas tu KM ada buat n shot video tapi sampai sekarang tak edit lagi, malas punya pasal. Jadi tunggu lah bila KM dah retire baru start nak edit semua video2 ni hahah.
 Teemy and Zuzu
 
 Thank Mr Justin sebab bagi kita Tshirt yang comel ni. Walaupun KM tak sesado Popeye tapi bila dah sarung tu terasa makin comel pula haha ^_^

No comments :