Harapkan Strike, Bola masuk ke longkang.

Hi uols,

Tak sangka cepat pula masa ni berlalu, kalau tak silap baru terasa seperti semalam KM practice bowling di South City Plaza, tak sedar masa berlalu dah sampai hari yang di nanti pada hari ahad pertempuran sahabat untuk company Multipurpose Staff.

Actually ni adalah liga sahabat dari X company EJ, lepas tu EJ pula jenis kalau ada event sure dia akan invite kita orang semua, kalau event tu boleh muat dalam 100 orang, maka 100 orang lah dia akan cari untuk meriahkan lagi event tu. Dah nama pun TKG Crew kan?

dengan bayaran sebanyak RM50 kita orang pun dapat lah nasi goreng kampung yang sangat sedap di sediakan oleh kak Maza sendiri.

Sebelum tibanya hari tournament tu kita orang sempat lagi practice buat kesekian kalinya. Kira nya training kita orang ni adalah penentuan di hari kejadian tu nanti haha. 
Kalau practise tu hanya ada dua tempat je merupakan tempat yang wajib untuk weol practice, satu kat Endah Parade dan satu lagi dekat South City Plaza mall.

Ok lah setakat ni je, nanti korang nak tengok siapa yang akan menang pertandingan ni? hehe tunggu sambungan dia ok.

No comments :