Nov 29, 2015

Harapkan Strike, Bola masuk ke longkang.

Hi uols,

Tak sangka cepat pula masa ni berlalu, kalau tak silap baru terasa seperti semalam KM practice bowling di South City Plaza, tak sedar masa berlalu dah sampai hari yang di nanti pada hari ahad pertempuran sahabat untuk company Multipurpose Staff.

Actually ni adalah liga sahabat dari X company EJ, lepas tu EJ pula jenis kalau ada event sure dia akan invite kita orang semua, kalau event tu boleh muat dalam 100 orang, maka 100 orang lah dia akan cari untuk meriahkan lagi event tu. Dah nama pun TKG Crew kan?

dengan bayaran sebanyak RM50 kita orang pun dapat lah nasi goreng kampung yang sangat sedap di sediakan oleh kak Maza sendiri.

Sebelum tibanya hari tournament tu kita orang sempat lagi practice buat kesekian kalinya. Kira nya training kita orang ni adalah penentuan di hari kejadian tu nanti haha. 
Kalau practise tu hanya ada dua tempat je merupakan tempat yang wajib untuk weol practice, satu kat Endah Parade dan satu lagi dekat South City Plaza mall.

Ok lah setakat ni je, nanti korang nak tengok siapa yang akan menang pertandingan ni? hehe tunggu sambungan dia ok.

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam