Nov 13, 2015

OOTD Kifli Mally: Biru & Hijau memang sesuai betul dengan saya


Hi Uols,

Kalau korang nak tahu KM sangat obsessed dengan color yang membolehkan KM nampak cerah di hadapan camera, tak kesah lah orang nak kata apa yang penting KM nak nampak cantik di dalam social media je.
Sebenarnya KM kalau real life, seorang yang sangat sendu (bosan). Banyak lagi character yang KM sendiri nak reveal kat korang semua. haha nak mention yang bughuk (buruk) je. Kalau perangai baik tu KM just let you guys to judge. Wah!!! ingat ni apa judging time untuk Next Top model ke?

OOTD KM hari ni tiada kaitan langsung dengan statement di atas ni...cuma KM prefer nak meluahkan perasaan dengan cara berOOTD. ^__^

guys kali OOTD KM bertempat di Cheras Leisure Mall area. Kalau tak silap kat luar sebelah Secret Recipe. Sometimes korang kena tebalkan muka kalau nak berOOTD ni sebab orang ada yang nak lalu lalang, siap berhenti sebab nak tengok anda berposing. GRRRRRR!!!! macam tak pernah tengok orang bergambar je sebelum ni kan??? haha
Suit Beg: SEED
sandal: Vincci
Short: Bangkok Market
Hat: Brand Outlet
Necklace: Sponsor ^___^

 okay folks. Till next OOTD yeah ^_^

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam