OOTD Kifli Mally: Biru & Hijau memang sesuai betul dengan saya


Hi Uols,

Kalau korang nak tahu KM sangat obsessed dengan color yang membolehkan KM nampak cerah di hadapan camera, tak kesah lah orang nak kata apa yang penting KM nak nampak cantik di dalam social media je.
Sebenarnya KM kalau real life, seorang yang sangat sendu (bosan). Banyak lagi character yang KM sendiri nak reveal kat korang semua. haha nak mention yang bughuk (buruk) je. Kalau perangai baik tu KM just let you guys to judge. Wah!!! ingat ni apa judging time untuk Next Top model ke?

OOTD KM hari ni tiada kaitan langsung dengan statement di atas ni...cuma KM prefer nak meluahkan perasaan dengan cara berOOTD. ^__^

guys kali OOTD KM bertempat di Cheras Leisure Mall area. Kalau tak silap kat luar sebelah Secret Recipe. Sometimes korang kena tebalkan muka kalau nak berOOTD ni sebab orang ada yang nak lalu lalang, siap berhenti sebab nak tengok anda berposing. GRRRRRR!!!! macam tak pernah tengok orang bergambar je sebelum ni kan??? haha
Suit Beg: SEED
sandal: Vincci
Short: Bangkok Market
Hat: Brand Outlet
Necklace: Sponsor ^___^

 okay folks. Till next OOTD yeah ^_^

No comments :