Nov 9, 2015

OOTD kifli mally: Cardigan lembut panjang berwarna hijau


hi uols,

Dah lama rasanya tak update blog kan? memang betul lah kata orang once dah busy memang akan susah nak manage account blog ni semua, namun KM akan tetap gigih untuk update kegiatan seharian KM dekat instagram, rasa kat insta lebih senang untuk update rutin.
hari ahad tu KM habis kan masa terluang lepak kejap kat Let's Cantik, kata nak cantik sama level dengan Sajat, of course lah nak korek rahsia kecantikan sajat haha. Kalau korang nak tahu service dan product kecantikan keluaran dari sajat tengok je kat website mereke > http://letscantik.com.my/

the settle je kerja baru la ada masa untuk berOOTD, lokasi tidak lah jauh tempat kejadian hanya lah di dalam Starbuck Cheras Leisure Mall. Dengan berkonsepkan long light cardigan dari rekaan Adyba Jee, KM jadikan dia sebagai pengalas top sleeveless KM. Kena betul dengan cuaca yang sejuk kebetulan hari tu Hujan uols. 
 \
 
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ok setakat ini dulu, Roger and out!!

2 comments :

Khai Artzfar said...

cantik! macam kurta pun ade

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam