OOTD kifli mally: Cardigan lembut panjang berwarna hijau


hi uols,

Dah lama rasanya tak update blog kan? memang betul lah kata orang once dah busy memang akan susah nak manage account blog ni semua, namun KM akan tetap gigih untuk update kegiatan seharian KM dekat instagram, rasa kat insta lebih senang untuk update rutin.
hari ahad tu KM habis kan masa terluang lepak kejap kat Let's Cantik, kata nak cantik sama level dengan Sajat, of course lah nak korek rahsia kecantikan sajat haha. Kalau korang nak tahu service dan product kecantikan keluaran dari sajat tengok je kat website mereke > http://letscantik.com.my/

the settle je kerja baru la ada masa untuk berOOTD, lokasi tidak lah jauh tempat kejadian hanya lah di dalam Starbuck Cheras Leisure Mall. Dengan berkonsepkan long light cardigan dari rekaan Adyba Jee, KM jadikan dia sebagai pengalas top sleeveless KM. Kena betul dengan cuaca yang sejuk kebetulan hari tu Hujan uols. 
 \
 
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ok setakat ini dulu, Roger and out!!