Nov 26, 2015

Rokok tembakau, rokok elektronik, Vape dan akhirnya Paip Rokok

Hi uols,

Kalau sekarang ni korang nampak trend smokers yang paling top adalah Vape, tapi korang percaya tak lepas ni apa yang akan menjadi trend mengalah kan trend Vape. Tapi kalau salah tak apa rasanya sebab ini hanyalah andaian dari KM sahaja.

korang tengok gambar yang ada kat bawa tu orang tu tengah buat apa?

yessss dia tengah hisap paip rokok dan ianya sangat cool ok!! serious super cool. For sure ada di antara korang yang akan menganggap ianya seperti trend orang tua kan? tapi tidak bagi KM.
ke aku rasa paip rokok tu awesome sebab umur KM dah semakin meningkat tua juga? hahahah celaka!!!!korang jangan memandai nak cakap KM tua ek? Naharommmmm!!!!

KM tetap nak usulkan di mana paip rokok ni nanti akan jadi trend di kalangan anak anak muda untuk menghisap rokok. Nanti kalau dah famous baru korang ingat entry KIFLI MALLY ni hahaha....
credit from disini
HOTTTT nya bila tengok abe ni selfie dengan paip rokok tu.

Apa yang KM terbayangkan kat sini hanya Wak Doyok je yang layak untuk mengayakan style paip rokok ni kat malaysia, sebab style wak doyok memang matching. 

4 comments :

dong dong23 said...

hermes bag
gucci outlet
mont blanc pens
timberland outlet
kevin durant shoes
adidas shoes
cheap rolex watches
coach factory outlet
adidas nmd
uggs on sale
timberland boots
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
coach factory outlet
jordan retro 3
polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses
christian louboutin flats
ugg boots
christian louboutin sale
ed hardy clothing
jordan 3
nike roshe run
louis vuitton handbags
mont blanc pens
uggs sale
coach outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
ugg boot uk
ralph lauren outlet
louis vuitton
lebron james shoes 2015
polo ralph lauren outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach outlet
toms
jordans
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

Kanye West shoes
http://www.tiffanyand.co.uk
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses,oakley outlet sunglasses
adidas stan smith shoes
chrome hearts online
cheap mlb jerseys
adidas nmd runner
tiffany online
nfl jerseys wholesale
adidas stan smith
michael kors outlet store
michael kors outlet online
tiffany jewelry
nfl jerseys from china
cheap air jordan
oakley sunglasses,oakley vault,oakley sunglasses cheap,oakleys,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley
nfl jerseys
tiffany and co uk
http://www.cheaprealjordans.us.com
cheap nfl jerseys
yeezy boost 350
tiffany and co
yeezy shoes
tiffany and co outlet
yeezy boost 350
ray ban sunglasses outlet
louboutin shoes
kobe basketball shoes
kobe shoes,kobe zoom,kobe bryant shoes
ray ban uk,cheap ray ban sunglasses
ralph lauren online,cheap ralph lauren
air jordan shoes
ray ban sunglasses
http://www.cheap-airjordans.us.com
gg

Anonymous said...

Your vaping experience depends a lot upon the quality of e-liquid. How you store e-liquids can alter its flavor and taste. vaporizers pens

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam