#TeamPanAsian: Kau Gedik, Kaki Kau Dapat.

hi anak anak,

kisah ni takde lah seperti yang betul2 terjadi, cumanya dimana bola kita ada kawan segedik ini memang kaki lah santapan yang paling terbaik kan?

kalau dah yang bercouple tu, mungkin pasangan anda hanya mampu bertahan pada peringkat muda, bila masuk stage pramatang pasangan anda dah kurang sikit mood nak melayan karenah uols, tapi bila dah lama usia matang? haruslah KAKI juga yang uols dapat kalau tergedik gedik depan.

tapi kata orang tiap pasangan berlainan pattern nya, contoh kau jenis tergedik2 tapi pasangan kau just layankan jer. terbaik kot dapat pasangan yang sempo dan cool. haha Kalau macam tu aku pun nak ok. Aku pakai bikini beli tempe kat pasar! agak2 dia cool tak?



Happy Birthday Kifli Mally 2015 #GojesBuddies

hi anak anak,

semalam sebagai penutup bulan Feb 2015 dan sekaligus mengalu alu kan kedatangan 1st March 2015. Geng Gojes Buddies sekali lagi buat surprise birthday party. Haha masing2 actually dah tahu yang kita akan celebrate my birthday.

Walaupun aku dah tahu ini adalah celebration birthday aku, the best part is tunggu bila Part mereka nak keluarkan kek dan menyanyi untuk aku. Haha it has to be memorable lah kan. Al though kau tahu mereka nak celebrate cuma kau tak tahu bila timing mereka nak serve with cheers and happiness ^__^

malam tu i felt so blessed thanks again #GojesBuddies.

Atucara Malam:
Actually sementara nak tunggu tournament bowling weols memang dah plan nak main bowling dan time tu juga lah aku boleh warm up hehe. Tapi last night like 4 games in a row. I was like Ibu Jari aku boleh kena cagu tawwww.....

btw pic dan event dah sangat lama berlalu, tapi aku tetap nak post gak sebab nak semadikan dalam memori aku ^_^ 
dari iphong EJ
Dari GoPero Daus ^_^
korang boleh pilih nombor berapa yang korang berkenan.
masa untuk selfie feeling #SelfieFeeling



jom aku kenalkan korang dengan geng gojes buddies aku ni.
hi nama dia Famy
nama dia Raden @ Ash
yang ni pula Ayoi
hehe si mulut manis ni pula EJ
kenalkan ni pula Zul
hehe ni Mr Daoz
hehe berakhir sudah usia ku yang mencecah 27 tahun.
Thanks again uols ^_^

malas nak taip panjang2 rasa sebak plk tiba2 hahaha...

Berita kosmo: Inspirasi lawak generasi Y buat Kifli Mally dan Faiz Dickie.

hi anak anak,

wohoooo cerita ni dah lama tapi baru sekarang nak amik port nak lakarkan kat blog. Hari tu korang ada ingt tak kifli mally ada di interview dari pihak kosmo sebab dia buat cover entry pasal cerita lawak spontan yang di aspirasikan dari charlie chaplin.

ok kalau watak charlie chaplin more into bertopi dan bermisai tapi dibandingkan dengan watak so call generasi Y ni. Kita orang tampil siap dengan bertudung segala haha kalau aku lebih dramatik siap ber wig (berambut palsu) ...statement di kejam? mak tak kuad dikk...ko nak rejam rejam lah mak rela ^_^
Artikel penuh dari Kosmo Online - Insipirasi Lawak Generasi Y


tak payah nak bergenerasi Y sangat lah. Terasa diri ini semakin kertu lagi adalah...
Thank kepada reporter yang cantik manis hari tu sebab sudi interview mek yang tak seberapa ni hahaha....tu pun sebab dia kenalan rapat faiz dickie yer sebab FD kan keje as reporter gak dulu kat Kosmo.

p.s: 8 december 2014 baru sekarang nak up kat blog. haha ko ghase? tak pelah sebab nak jadikan satu kenangan yang tercoret tu je. hahaha 

Thanks sekali lagi sebab sudi follow IG aku ni yang tak seberapa. @kiflimally best juga rasanya bila dapat share dengan korang apa yang aku lakukan dalam aktiviti aku seharian ^_^

anak anak bulus kifli mally kuat kencing merata.

hi anak anak,

Hari tu kat IG mek meroyan kejap sebab anak anak aku skang ni dah pandai kencing merata...arghhh sakit hati kita dibuatnya.

korang bayangkan aku lock pintu letak mereka kat luar tapi bila dia kuis kuis pintu lepas tu meraung nak tidur sama, aku macam tak sampai hati lah kan sebab aku sayangkan dorang ni. Jadi aku pun bagi lah pengampunan demi pengampunan. Dalam kol 2am aku terasa kaki aku basah...

arghhhhhhhh dia kencing lagi tu aku nak meroyan pun dah tak boleh sebab ngantok jadi aku biarkan lah esok lepas balik kerja baru aku start bersihkan tilam dan spot2 yang suka kencing tu. hasihhhh benci tol perangai anak anak aku ni.

KLIK SINI: Tips untuk hilangkan kencing kucing

pic kat atas tu lah kucing aku yang wanted selalu kencing dan berak merata. EN #Jacob_KM. Aku pun siasat kenapa dia act sedemikian rupa. Rupanya dia takut dengan Emak Kucing (Puteh)
biasalah mak puteh  ni baru je lepas beranak. So act seorang ibu memang protective lah kan, lepas tu pasir pula memang kat belakang. Jadi when ever Jacob_KM ni nak pergi melabur amanah saham, tak kesampaian sebab mak puteh selalu kejar dia. Haish bingung juga seminggu tak taw nak buat macam mana. 

Last-last aku decide untuk panggil owner dia balik Kak Dell, ambil balik hak penjagaan anak anak bulus ni. Tapi kak dell tak kisah sebab dia memang jenis nak anak dia balik huhu. So sekarang ni rumah hanya tinggal #Kyuubi_KM dan #Jacob_KM. kalau dorang still juga kencing dan berak merata AWAS!!!!!! hahaha