Gambar: Di sekitar pelancaran butik kinslager di Nu Sentral KL

hi anak anak,

waktu aku attend event ni, boleh dikatakan ramai juga blogger yang datang dan actually aku tak tahu event ni dah berlangsung untuk kali ke dua, di mana second time aku datang ni dia adakan sekali lagi fashion show untuk mereka yang bergelar corporate di luar sana. Selain dari tu juga at the very end of the event, mereka adakan satu auction di mana auction hasil dari nilai wang tersebut akan di salurkan sepenuhnya kepada badan kebajikan. Gituuu simple dan ringkas so korang sila cuci mata dengan gambar dari phone mek yang tak seberapa ni ok.
  sekitar di dalam butik Kinslager
 
 The Corporate runway show.
 

ZERO happening kan pengunjung dengan lawak spontan. #MisterPotatoLawak

Minggu lepas KM dan geng blogger yang lain sempat hadirkan diri ke Rasta TTDI, sempena dengan Mister Potato Lawak Tour bersama dengan Zero.

pada mulanya tu aku ingat macam, ok ZERO pemenang maharaja lawak. Ini adalah kali pertama merasakan berhadapan dengan kumpulan ZERO dan yang penting sebab kami satu kampung bah pula kan. "Pantang Mundur Kecuali Operasi" haha slogan ni memang hanya orang sabah je yang faham dengan meaning yang mendalam.
pembukaan tirai acara siapa lagi kalau bukan DJ Era FM yang hangat berdua ni, Ray dan Hanif.
awal-awal lagi dah mencari mangsa untuk ditemu bual. Temu Bual? 
yelah dengan soalan mudah saja dorang boleh bawa balik bermacam2 goodies yang di sediakan oleh Mister Potato Cetuskan Keriangan.

brader ni memang sporting gila, boleh dikatakan malam tu semua pengunjung memang sporting, semua terhibur sebab balik dengan goodies dari Mister Potato Cetuskan Keriangan. Eh wang tunai pun ada...tunggu bila ZERO Team naik ke pentas haha.
isk KM mana nak ketinggalan nak mengepose, yang penting dapat banyak sangat goodies dari Mister Potato malam tu, Selain tu ada juga lah DJ berdua ni bagi power bank. kemain ramai yang participate...

Dan saat kemunculan yang di nanti kan oleh para pengunjung iaitu jeng jeng jeng KUMPULAN ZERO wohooooo....
naik je dorang ni kat atas pentas, terus berdentum semua orang dia nak kacau. Kelakar betul lah kumpulan ZERO ni walaupun ada few words yang tersasul sebab terlalu syok dengan bahasa ibunda sendiri ^_^

Malam tu memang sengal betul, dah lah kepala tengah migraine kena pula naik pentas untuk menggila bersama dengan ZERO. haha kita layankan sajo. Apa pun mereka memang best. Siap basah uols..demi nak hiburkan hati pengungjung katanya...

malam tu memang bertuah kepada semua pengunjung KM, selain dari dapat banyak goodies dan snacks dari Mister Potato, ZERO tak ketinggalan untuk memberikan hadiah lumayan berupa wang tunai kepada setiap peserta. haha

serius malam tu boleh di katakan KM tengok ada 20 orang yang dapat hadiah berupa wang tunai termasuklah KM dan kawan hehe.

kalau korang nak tahu Mister Potato Lawak Tour ni akan berlansung di setiap lokasi kat bawah ni.
kalau korang ada masa pergilah terjah yer

-  26th April 2015 @ NZ Curry House Wangsa Maju (HQ) 
-  3rd May 2015 @ Uptown Kota Damansara  
-  24th May 2015 @ Uptown Shah Alam

Facebook: https://www.facebook.com/misterpotatocrisps

OOTD Kifli Mally: Government OOTD

hi yall, hows sunday? 
sedikit malas dan lemau kan? 
haish baik lah better kita berOOTD