Feb 13, 2016

kifli mally enjoy bermain rollder blade d taman tasik titiwangsa.

hi uols,

mungkin segelintir di antara korang tahu lately ni KM banyak involved dengan aktiviti sukan pada belah malam, contohnya bermain Netball dan Volleyball which is memang my favourite dari zaman sekolah menengah lagi cuma bakat tu takde lah, KM lebih prefer untuk bermain sekadar berpeluh dan lincah uols.
So basically semua aktiviti tu training bertempat di Taman Tasik Titiwangsa, which kat situ je tempat yang paling convenient so far untuk semua. Yet court ni selalu je penuh so our team have to prebook untuk long term so orang lain tak boleh nak overshadow haha. Boleh tak macam tu?

Jadi kali ni kebiasaan nya bila KM sendiri datang awal dekat tasik titiwangsa tu, KM akan pektis bermain roller blade dulu uols, tersangat lah lama dah KM tak pecu atas kasut bertayar ni uols, sangat takut ok since last KM cuba roller blade ni tahun 90an. Ko ghaser bila nak belajar tu agak sedikit kekok ok.

tapi alhamdulillah berkat doa uols, KM dah boleh meluncur dengan jayanya. Nasib je tak boleh meluncur kat tasik tu, hahah
even malam pun gigih nak meluncur. 
 
 biasalah bila benda baru ni kita terasa excited sangat, kalau boleh tu nak datang tiap hari je sewa dan practice. Oh ye roller blade service yang KM selalu berkunjung ni dekat Astaka Taman Tasik Titiwangsa, dengan harga RM10 = 1 jam. Memang tak puas uols. So maksima 2 jam paling kurang ^_^
 Normally Zuzu dan Teemy je yang akan menemani KM untuk meluncur di Tasik tu, confident tak walaupun budak baru belajar tapi safety guard langsung tak pakai. Nanti pecah bersepai sendiri tanggung lah yer. haha #NasihatUntukDiriSendiri
Even though musim perayaan, jumlah umat manusia yang datang beriadah memang tak putus2. Sesak ok area astaka ni, sampai nak buat concept e-lacur pun tak senang. 

Kenapa KM tak beli je sepasang roller blade? nanti senang practice kan?
Bukan tak nak beli sebab KM sendiri prefer untuk datang dan sewa je terlebih dahulu nanti dah expert baru lah ada whishlist roller blade sendiri. Tak begitu?

walaupun KM sedar hakikatnya dengan ku,pul RM10 sehari kalau sebulan confirm dah dapat beli roller blade yang basic? As KM said before KM sendiri yang willing to pay for the rental....woot woot so selamat meluncur uols. 

2 comments :

JAMIL HASHIM said...

JALAN2 ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/02/jm-nak-url-blog.html

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam