Happy Birthday Kifli Mally 2016

Throwback masa bufday KM bulan dua hari tu, seperti yang tahun mendatang KM tak pernah pun nak mengharapkan apa2 gift hadiah or celebration dari member, colleagues, dan keluarga. Apa yang KM nakkan adalah wish dan doa dari kalian semua especially datang dari keluarga dan member terdekat.
 
kalau dulu time zaman hingusan boleh lah celebrate bagai, siap kalau tak dapat hadiah merajuk tarik muka. Kau pula jenis yang hidup di dalam dunia sendiri lepas tu bajet di sayangi ramai. End up gantung diri mereput di dalam bilik selamanya.... 
 Ok dengan tanpa segan silu KM berani nak share siapa family di sebalik tabir yang susah senang bersama hehe. Terasa sebak pun ada gak, sebab tak sangka tahun berganti tahun KM masih lagi melihat wajah2 tersayang ni. KM sendiri terbayang bagaimana rasanya jika satu hari nanti (which is PASTI) akan pergi meninggalkan kita???

 
Sudah kah KM bersedia??? Ataupun KM sendiri yang pergi terlebih dahulu jika dah sampai takdirnya. Eh kenapa pula sebak cerita tentang "kehilangan" ni..Jadi takut pula di buatnya. Yelah biasanya orang yang bercoret tentang kematian ni pasti akan pergi tak lama lagi......
 
TITIK!!!! KM SEBAK!!!!

No comments :