Jun 5, 2016

Food Review: Istimewa Ramadhan di Me'nate, mandi daging di sini.

Seperti yang di janjikan oleh KM sendiri di dalam IG @kiflimally, baru malam ini ada masa untuk update Review di Me'nate area Setapak, off Jalan Genting Klang,

ok sebelum kita start buat review ni, Km nak tanya satu soalan cepu emas,
apa pandangan korang bila sebut saja restoran Me'nate ni?
bagi KM pula dulu sebelum sedar akan kewujudan Restoran Me'nate ni kan pernah heboh dengan harga yang di tetapkan pada setiap menu adalah amat mahal hingga memusnahkan harapan orang-orang marhaen seperti KM ni haha.
Sebenarnya itu tidak benar yer, kalau tak percaya korang boleh datang dan rasakan sendiri pengalaman baru berbuak puasa di Restoran Me'nate. 

ok rasanya cukup saja intro di atas JOM KITA REVIEW!
di dalam promotion ISTIMEWA RAMADHAN BERSAMA ME'NATE, mereka menyediakan 3 kategori hidangan 

1. Heavenly Beef
Wagyu Spare Ribs
Short ribs

2.Heavenly Lamb
Lamb Shoulder 
Lamk Shank

3. Heavenly Chicken 
Nasi Me'nate dan ayam.

4, Group Steak.
SOS
Salad
Coleslow & Mashed Potato
Aglio E Olio
Nasi Me'nate 
RM 80 4 pax

Percuma Khas Ramadhan 
1. Bubur Lambuk Me'nate
2. Buah-Buahan
3. Kurma
4. Air "Free Flow"
kalau nak di ikutkan nafsu memang semua tu KM nak settlekan, haha tapi apakan daya orang yang kuat makan seperti KM ni pun boleh give up. So ada baiknya kalau kita share dengan orang yang tersayang. Ayat nak manisss je. 
korang tengok lah tak ke ini cukup menggoyangkan iman korang ketika menunggu berbuka puasa nanti. Tapi apa pun KM akan datang untuk repeat makan di sini kerana daging dia memang berbaloi. Kambing tu harus berwaspada kepada mereka yang ada migraine atau darah tinggi. haha KM seharian esok harinya kepala ni berdenyut2 je. Pening memanjang, tu semua aibat penangan daging kambing menate haha.

untuk tempahan dan sebarang pertanyaan semasa promosi di Me'nate boleh leh hubungi number di bawah ni ok,
019-3911047
019-4771047
019-2611047 

Selamat menyambut Hari Ramadhan yang penuh bermakna ini uols :)

3 comments :

Syafiqah Hashim said...

Muka Kifli memang semangat nak mkn dah u.. Hehehe.. Lapar balik tengok gambar maknan tuu.. Selamat berpuasa ye kifli..

dong dong23 said...

michael kors outlet
pandora jewelry
toms shoes
gucci handbags
tommy hilfiger outlet
ugg outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton
coach outlet store online
coach outlet store online clearances
20169.29wengdongdong

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam