Jul 26, 2016

Kalau macam tu boleh lah abang ikut balik rumah, dang!!!

 hai y'all, it this a normal routine for me in every week go to zumba class in Pandan Indah. Unfortunately, so happened that I've been busy lately dengan keje di office, after office I had event to attend. Not necessary semua tu blogs event, sometimes a small invitation from my acquaintance  pun I label it as an event. luls~

I had my self speechless from what happened last week, seriously I was tremendously not to expect this pakcik brave enough to approach i yang very the petite ni. Lols!!

the story line something like this, last thursday lepas aku baru je settle dengan zumba class area ampang tu, around 10pm class dismissed, and at first tu terasa nak dinner pecal lele di sri nilam but due to muscle pain and super exhausted, we all cancel dinner and straight go back.

ok so all the way back balik tu kebetulan ada satu tapak pasar malam di Jalan Ikan Emas which is baru je nak berkemas-kemas nak tutup gerai. kebetulan that time peranakan aku bergetar kelaparan. Terus nampak lah satu gerai yang jual ayam rangka ni, Aku pun singgah dengan harapan dapatlah cucuk-cucuk tu dalam 4 batang ke, aku sempat beli cucuk-cucuk,  makanan masih banyak lagi dan rezeki malam tu akak owner gerai rangka ayam tu bagi aku dua ketul rangka ayam, perghh really mouth watering wak cakap sama lu. God bless you kak! murah rezeki uols. 

kemudian aku pun berjalan ke depan sikit, ternampak pula where seorang pakcik ni jual air kelapa yang di pack dalam botol mineral kecil. Which is attract me untuk beli that air kelapa, senang teguk je on the way balik tu.

Pakcik Botak: hah dik marilah beli 4 botol RM10 je.
Aku: wah nampak meriah ni bang! ok kalau macam tu kita nak RM10
Pakcik Botak: adik ni tinggal mana? sambil bungkus kan air kelapa tu
Aku: Kita duduk depan tu je, tak jauh pun dari sini. Sambil gelak2 manja ala anak dara sunti
Pakcik Botak: hah kalau macam tu malam ni boleh lah kita jumpa. 
Aku: WHAT THE F*CK!!! tapi carut dalam hati je la.
Pakcik Botak: Ok jom la jumpa malam ni. Berapa nombor telefon meh sini nak save.
Aku: PUNDEK!!!! haha haha Sambil gelak ala2 manja...Takpelah abang dah lambat ni. Lain kali ye
Lain kali katanya, macam aku bagi harapan nak suruh pakcik tu datang rumah hahaha LOL
Pakcik Botak: Terus membisu mengemas kerana rayuan dia punah di reject..

Memang lah punah kena reject lahanat!!! dah kenapa nak ikut aku balik rumah bagai kan??? kalau kau helok comel macam Kifli Mally tu memang aku yang bawa kau balik sundallll....
lepas tu air kelapa dia sampai ke sudah aku tak minum sebab aku terfikir mana dia dapat bekas air mineral tu? SAITOONNNNNN!!! mana lah tahu recycle.OMG!!! :)

bukan cakap jahat eh!!! Aku try offer kat kawan aku untuk try dulu, kot2 dia mati dulu so aku tahu lah benda tu tak selamat untuk di minum kan, bila buka je penutup botol tu nampak lah serangga kat dalam botol tu.....Mother F*cker!!!! Don't you see am just a BOY #BeyonceCover

Totally i had my mood spoiled on that night!!! memang sekarang ni susah betul nak cari orang yang ikhlas berniaga kan????

2 comments :

mmjiaxin said...

air jordan
chrome hearts
nike air zoom
toms outlet store
jordan shoes
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
oakley sunglasses
adidas tubular sale
adidas nmd runner
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
links of london outlet store
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
michael jordan shoes
oakley store online
nike huarache
tiffany & co
air max thea
nike air huarache
roshe shoes
ralph lauren uk
kobe bryant shoes
true religion sale
nike zoom kobe
mlb jerseys shop
cheap oakley sunglasses
nike air zoom
oakley vault
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
cheap nfl jerseys
cheap nfl jerseys
gg

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam