Jul 23, 2016

Happy Birtyday Sayang #AltheaTurns1 dan contest untuk memenangai Macbook Air.

Wohoooooo, tak sangka product kecantikan online dari korea dah mencecah 1 tahun. Althea Korea ni sebenarnya adalah satu website ecommerce online yang menjual banyak brand kecantikan dari korea. Bukan itu sahaja, perfume pun korang boleh dapatkan dari website ni.

 Bila sebut birthday aku pula yang super excited. Yesssss aku terover excited sebab selain dari nak shout out birthday dari Althea Korea ni, mereka juga memberikan pelbagai gift menarik seperti goodies dan hadiah contest sempena dengan hari special mereka ni, dan aku rasa korang semua sure taknak ketinggalan untuk participate kan? tunggu.....
Btw thanks for the sweet n pinkish box, kalau korang nak tahu pasal beauty box ni just click sini ok .
balik malam tu je terasa nak unbox semua dan shoot video on the spot. Tapi aku simpan untuk birthday mereka pada rabu hari tu,

Jadi korang nampak lah macam mana aku celebrate di dalam bilik dengan penuh excited.
it's selfie time :)








ok part ni yang di nanti kan ramai. Sempena dengan Althea Birthday ni mereka memberikan surprise kepada korang semua, tengok bawah ni.

Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
Untuk semua pembelian dari 20/July dan ke atas. Sementara stock masih ada!

Free Goodies untuk 1,500 pembeli yang pertama
kepada setiap pembelian product kecantikan. Sementara stock masih ada!

Birthday Giveaway. Pilih 3 Top Seller untuk 100% rebate!
Rebate akan di creditkan kepada account anda.

#AltheaTurns1 Instagram contest
Pastikan korang ada Althea Party Kit? Wish mereka happy Birthday dengan hashtag #altheaturns1 dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah yang sumpah gila menarik seperti Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6s, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 selfie camera, Althea Credits dan juga hamper kecantikan dari Althea Product sendiri.
Total hadiah semuanya bernila RM10,000.
contest ini akan berlansung dari 20 July - 15 August 2016.

Jadi aku sendiri tak akan lepaskan peluang untuk turut serta, 

till next time guys...MUAH!!!!

3 comments :

Mira Bahri said...

Hey Kifli, this is Mira from Althea! Wohoaaaaa... Banyaknya Mask! Anyways, we want to thank you for joining in our Althea Birthday Party. We hope you had fun!

mmjiaxin said...

Kanye West shoes
http://www.tiffanyand.co.uk
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses,oakley outlet sunglasses
adidas stan smith shoes
chrome hearts online
cheap mlb jerseys
adidas nmd runner
tiffany online
nfl jerseys wholesale
adidas stan smith
michael kors outlet store
michael kors outlet online
tiffany jewelry
nfl jerseys from china
cheap air jordan
oakley sunglasses,oakley vault,oakley sunglasses cheap,oakleys,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley
nfl jerseys
tiffany and co uk
http://www.cheaprealjordans.us.com
cheap nfl jerseys
yeezy boost 350
tiffany and co
yeezy shoes
tiffany and co outlet
yeezy boost 350
ray ban sunglasses outlet
louboutin shoes
kobe basketball shoes
kobe shoes,kobe zoom,kobe bryant shoes
ray ban uk,cheap ray ban sunglasses
ralph lauren online,cheap ralph lauren
air jordan shoes
ray ban sunglasses
http://www.cheap-airjordans.us.com
gg

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam