Jul 29, 2016

The Biggest Zumba party ever with Watsons Malaysia.

hi all, i nak throw simple and easy question. Siapa di antara korang ni yang suka berzumba? or you memang passionate giler dengan Zumba, boleh di katakan every week tu sure korang akan penuhkan schedule korang dengan aktiviti zumba. 

well if you really are, then here is some surprise that yall gonna thrill about it. 
ok in conjunction with move with your body #movewithyourbody by Watson, they all ni actually akan adakan satu event Zumba terbesar kat KL dan di lead oleh instructor International dari Colombia and Australia plus with a Non-stop Zumba hits spin by top DJ line up including Jakeman & Skeletor, Leng Yein, Chukiess & Whackboi and H3. 

Last year crowd dia melebihi 7000 participants within all malaysia which held in penang, dan tahun ni they all wanna make it outnumber by urging all citizen from all over malaysia turun padang untuk penuh kan Sunway Lagoon Surf Beach and the best part is during the night we all gonna have so much fun with glow in the dark Theme. cool huh?

When? happening in 22nd October 2016 (6pm-11pm)
So what are yall waiting for, heads up to Watsons official website "click here" and purchase your ticket only RM59.  Other option of purchasing the ticket you all semua can buy at Watsons store all around Klang Valley and Seremban.
The rest of troops that will accompany you thru the night with their grace moves. 
I am looking forward to get sweat all night long. Bring it on!!! luls~

Wohoooooo, here's some hype for yall to get more excited with the up coming event. Now you can get 20% off when purchase to any participating brand below. 
Should you have any inquiries, please don't hesitate to drop by at Watsons Official website to get more info Move With you Body lead by one and the only Asia's Leading Health & Beauty brand 
WATSONS

2 comments :

mmjiaxin said...

Kanye West shoes
http://www.tiffanyand.co.uk
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses,oakley outlet sunglasses
adidas stan smith shoes
chrome hearts online
cheap mlb jerseys
adidas nmd runner
tiffany online
nfl jerseys wholesale
adidas stan smith
michael kors outlet store
michael kors outlet online
tiffany jewelry
nfl jerseys from china
cheap air jordan
oakley sunglasses,oakley vault,oakley sunglasses cheap,oakleys,oakley.com,sunglasses outlet,cheap oakley
nfl jerseys
tiffany and co uk
http://www.cheaprealjordans.us.com
cheap nfl jerseys
yeezy boost 350
tiffany and co
yeezy shoes
tiffany and co outlet
yeezy boost 350
ray ban sunglasses outlet
louboutin shoes
kobe basketball shoes
kobe shoes,kobe zoom,kobe bryant shoes
ray ban uk,cheap ray ban sunglasses
ralph lauren online,cheap ralph lauren
air jordan shoes
ray ban sunglasses
http://www.cheap-airjordans.us.com
gg

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam