Aug 29, 2016

Tiada lagi kulit wajah sensitif dengan Gillette Mach3 Turbo

Di fahamkan Semua lelaki di Malaysia ni memang ada masalah dengan pemilihan menggunakan alat pencukur, ada yang jenis berkira tu sampai sanggup beli jenis pencukur pakai Buang (Disposable Razor). Murah memang lah murah tapi interms of quality dan juga keberkesanan memang di ragui, serious memang di ragui sebab aku pun sendiri pernah menggunakan pencukur jenis pakai buang ni. 
Pernah sekali tu aku dalam rush nak keluar untuk meeting, end up terluka pada bahagian kulit sebab pencukur jenis pakai buang ni memang tak tahan lama berbanding dengan pencukur Gillette Mach3 yang baru ni. 
Thank you Gillette sebab invite untuk product launching korang tempoh hari, siap dengan Duta Gillette Mach 3 turun padang turut serta sekali menjayakan event ni, tak lain tak bukan Fahrin Ahmad uols. 

Fahrin datang dengan sedikit rush pagi ni, boleh nampak lah yang raut wajah beliau tak properly shaved that morning. Jadi dengan kesesuaian tema mereka Great Shave Great Skin with Gillette Mach 3, Fahrin sendiri membuat quick demonstration macam mana hasil dan kepuasan menggunakan Gillette Mach 
3 Manfaat Utama Gillette Mach3 Turbo
  • Bilah pencukur yang lebih tajam yang menggunakan daya potongan yang lebih rendah
  • Teknologi salution bilah pencukur yang maju (TUT - Thin Uniform Telomer Technology)
  • Bar gel yang di pertingkatkan sebanyak 30% lebih
7 ciri-ciri Utama New Gillette Mach3 Turbo yang perlu korang tahu:
  • 3 Bilah berbanding 2 bilah pencukur
  • Bilah yang di sambung dengan spring
  • Pelindung Kulit yang lembut
  • Pansi Papan - pergerakan pencukur yang flexible
  • Binaan Terbuka - membolehkan pembilasan and pembersihan yang meduah
  • Pemegang Ergonomik membolehkan kawalan yang kukuh
  • Sistem cantuman tunggal menyambung pemegang ke kartrij dengan mudah
Hanya dengan Satu Gillette korang boleh cukur 10 kali lebih berkuasa berbanding dengan pencukur pakai buang biasa

Jadi, aku sendiri pun tak nak ketinggalan untuk merasa sendiri keunggulan Bilah Pisau yang super tajam ni. Hanya dengan sekali cukur je. Memang tak perlu nak cukur pada bahagian muka dengan berkali-kali.
Lebih licin berbanding dengan sebelumnya. Kala korang nak lebih berkesan pastikan korang menggunakan Shaving Foam ini sekali gus membantu bilah pisau Gillette Mach 3 Turbo mencukur dengan lebih berkesan.

untuk info yang bergunung please pergi ke link Facebook Official mereka dan korang boleh bertanyakan soalan jika ada. 

Official Website: http://m.gillette.com.my

2 comments :

dong dong23 said...

celine handbags
ralph lauren uk
rolex watches
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
seattle seahawks jerseys
canada goose
ugg boots
michael kors outlet
ralph lauren clearance
20169.29wengdongdong

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam