10 sebab kenapa KM gunakan Gillette Mach 3 yang baru


Korang masih ingat lagi aku bercerita tentang kehebatan event The New Gillette Mach 3 di Damansara Perdana hari tu. Siap Farid Kamil turun padang untuk buat demo ringkas tentang kelebihan pisau cukur baru ni.

Selepas event tu aku sendiri pun tak nak terlepas peluang untuk merasai sendiri kehebatan Pisau Cukur baru keluaran Gillette ni uols, dan semasa penggunaan aku dalam rutin harian Pisau Cukur berjenama Gillette ni memang bagus untuk mereka yang memerlukan hasil pencukuran yang teliti serta inginkan masa yang singkat semasa bercukur, dalam kata lain kalau korang dalam keadaan rush tapi still nak kelihatan menarik, so Gillette Mach 3 adalah jawapannya.
.
Itu sebabnya aku nak share dengan korang kenapa 10 sebab utama aku menggunakan The New Gillette Mach 3 Turbo ni. korang boleh tengok paparan image di bawah ni:
Sememangnya berbaloi untuk memiliki 10 kelebihan dalam satu pisau pencukur.

Apatah lagi, Gillette Mach3 terbaru ini lebih baik daripade pencukur pakai buang biasa, walaupun pada cukuran ke-10.

ok normally ada yang bertanya aku jenis tak ada facial hair ke? ataupun always nampak bersih, sebenarnya kalau korang tengok pada close view aku memang ada facial hair cuma tak massive je. Nampak tak permukaan dari arah dekat. Dan aku mengamalkan untuk shave selang dua hari sekali. Sebab aku tak mempunyai facial hair yang sangat extreme seperti orang lain. :)
Elegant kan pisau cukur baharu dari Gillette Mach 3 Turbo ni.
lepas bercukup tu baru lah nampak confident dan flawless, korang cuba bayangkan kalau dengan muka yang tak teratur confirm impact dia akan effect pada orang sekeliling dan ini akan menyebabkan ketidakselesaan pada orang ramai dan juga pada diri sendiri. :)
untuk info selebihnya korang pergi ke link Facebook Official mereka dan korang boleh bertanyakan soalan jika ada. 



Official Website: http://m.gillette.com.my

No comments :