Sep 9, 2016

Tempah suit slim fit di Sarto Di Moda

YEAHHHH suit yang aku gempar gempurkan hari tu dah selamat aku received. Sudah lah cantik, terletak pula tu kat badan aku, mana tidak nya terletak korang tengok lah semasa aku fitting di Eastin Hotel Kuala Lumpur tempoh hari. 

Kalau korang baca entry aku pasal fitting tempoh hari, kat situ aku dah bagi info dengan lebih terperinci macam mana Mr Vik dari Sarto Di Moda ni ambil measurement aku. 

jadi sekarang ni tiba masanya untuk buat OOTD wohoooooo...happy gila kot bila dah received petang tu, terasa rasa nak pakai untuk shoot OOTD je. Plus aku takde special occasion untuk di attend. Jadi buat OOTD pun jadilah kan, 

Jadi lokasi yang aku pilih bertempat di area Dataran Masjid Putrajaya.
Amacam berminat ke? Atau dah ada plan in future nak tempah suit sendiri, mungkin ini lah masa yang sesuai untuk buat tempahan.

korang hanya perlu direct mesej mereka di Facebook Sarto Di Moda. Lepas tu lagi best kalau nak dapat discount 5% just mention "kifliMally" atau email kan pertanyaan korang tu ke  info@sartomoda.com atau ke www.sartodimoda.com/malaysia.

pstt korang nak taw tak? Mr Vik ni akan visit Malaysia pada March 2017, jadi sebelum dia datang tu, korang boleh lah contact Mr Vik, kemudian korang prepare atau bawa je material untuk suit tu. Jangan risau Mr Vik, nanti akan bagi korang nasihat pasal kelebihan suit hasil dari tempahan mereka. 

Official Website: http://www.sartodimoda.com/

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam