50% discount: Buffet RM 29.00 di International hotel KL hingga hujung tahun.

Hi Korang,

amboi bulan october ni entry asyik makan je kan?
dah alang-alang cerita pasal makan mari aku share dekat korang semua makan buffet terbaik punya di Hotel International Kuala Lumpur.

Korang tahu tak? Sekarang ni (KLIH) bagi 50% peratus kepada semua tetamu yang hadir. Serius korang pasti terperanjat dengan discount yang diberikan. Dari harga asal RM 58.00 hingga RM 29.00
Jadi siapa yang nak makan tengah hari KLIH adalah tempat yang paling strategik korang nak makan start dari 07 Oktober sampai lah hujung tahun ni. Tapi promotion ni tidak tertakluk pada hari Ahad & Cuti Umum ok. Start hidangan dari Jam 12-3 petang.

Ok baru sekarang aku cerita pasal menu dia pula. Aku nak highlight kan Rendang Tok Wan dan bersama dengan masakan enak tradisional. 

ini baru sebahagian menu yang di hidangkan, kalau korang tahu kenalah datang untuk rasa sendiri. Antara juadah yang akan disajikan adalah sotong masak hitam, masak lemak
cili api udang pegaga, telur itik masak lemak kuning, daging kuzi, kari kepala
ikan, paceri nenas, ikan singgang, rendang ayam, kari kambing,rendang tok,
ulam-ulaman, pelbagai sambal, mee bandung, rojak buah, serta pelbagai
jenis pencuci mulut
kalau nak tengok info lebih lanjut, roger jer kat bawah ni ok:
Facebook @klihotel,
talian tetap 03-26978833 atau 016-2018831 juga email
enquiry@klitel.com.my.