Oct 25, 2016

Berita Baik untuk semua. Watsons! Tukar dan Jimat (Switch & Save)

Lately ni banyak betul kempen yang di berikan oleh Watsons kan?
Dan kali ni korang boleh mendapatkan promotion yang lagi banyak dan berbaloi bersama dengan Watson Kempen yang baru ni Tukar dan Jimat (Switch & Save).

Apa tujuan kempen Switch & Save ni?
sebenarnya kempen ni bertujuan untuk mengetengahkan product yang di keluarkan oleh Watsons sendiri, dari segala jenis product kecantikan dan kesihatan. Kualiti product keluaran watsons mempunyai kualiti yang sama dengan product berjenama yang lain.
Tak percaya? aku sendiri dah cuba dengan membandingkan product ni, seakan sama dan kadang tu jauh lebih baik dari segi kualiti dan teksturnya. Bertempat di Paradigm Shopping Mall Center semua orang termasuk lah para tetamu yang hadir diberikan peluang untuk meneka sendiri kehebatan product watsons ni.

ada 10 Brand Watsons yang utama, jadi korang boleh pilih dan bandingkan sendiri ok.
dan aku memilih vitamin mereka, semasa pengambilan aku yang pertama, vitamin soluble ni memang sesuai dengan aku. Sedap pun sedap. :) Thumbs up
Tengok lah di setiap station test product tu, mereka bukan membandingkan cuma Watsons sendiri ingin memberitahu product keluaran jenara sendiri juga berkualiti tinggi.
Jom tengok video clip Duta-Duta watsons ni :)
layari untuk info lebih lanjut:

2 comments :

zzyytt said...

caterpillar shoes
hermes
dior sunglasses
jordan 12
nike air max shoes
new england patriots jersey
nfl store
adidas gazelle sale
michael kors handbags
michael kors outlet store

520abc said...

0806jejeair jordan talon pas cher Les nouvelles nike baskets roshe run bébé fille rainures haute fréquence X3X et une procédure de forgeage spécifique supplémentaire pour nike air jordan pas cher fille Nike produisent des fers qui offrent des basket new balance nancy performances globales. La colle Loctite GO2 est asics gel nimbus herren test compatible avec de nombreux matériaux poreux et non poreux comme nike air max thea premium beige courir le béton, l'aluminium, le verre, les carreaux, l'acier nike air huarache light chaussure pour homme inoxydable, le bois, la céramique, le cuivre, asics gel lyte iii femme kaki le liège, le laiton, les surfaces vernies, air jordan 9 anthracite release date le cuir, le polyester renforcé de fibre de verre nike air huarache homme rouge , acier, polycarbonate, miroirs, pierres naturelles, forme polystyrène et zinc. nike air max bw ancienne collection