OOTD Kifli Mally: Elastic of me!

 You won't see me fall apart cos I live in an ELASTIC heart <3 font="">
Tell me the story of how the sun loved the moon so much, he died every night to let her shine thru the dark sky

OOTD Kifli Mally: 3 Side of me.

 I have 3 sides.. 
1. The quite and sweet side 
2. The fun & crazy side.
The side you never want to see



Patah balik semata untuk berikan budak-budak ni makan malam.

last weekend yang lepas KM on the way patah balik ke kajang, korang pun tahu kan kalau KM ke kajang sure nama dah kena seru untuk balik mengadap family. Selama tak kena seru selama tu lah akan duduk kat rumah bujang.

ok nak di jadikan cerita di dalam perjalanan nak ke kajang tu, KM singgah kejap kat area pasar besar kajang tu sebab nak withdraw cash. Bila KM park depan bank islam kat parking tu ada banyak sangat kucing jalanan yang terbiar, Tapi yang menarik perhatian KM bukan sekor dua je taw. Ada lebih dari 10 ekor semuanya. 

Waktu KM keluar dari Kereta tu adalah sekor ni suspect di percayai sekor betina yang sarat mengandung. Dan KM sendiri memanggilnya putih. KM sempat melayan karenah mereka sebelum melangkah ke Bank.

Sebelum KM tinggalkan mereka, KM dah round sekitar area tu untuk memberikan mereka makanan, tapi sayangnya KM kesuntukan masa dan tiada kedai pet yang berdekat mahupun store market yang berdekatan waktu tu. Apa yang KM buat, KM berjanji untuk membeli makanan selepas KM dinner dengan family. 
The best part bila malam tu sekitar pukul 9 malam KM all the from kajang nak balik ke Cheras dan korang cuba bayangkan KM dah half way through nak sampai ke rumah. So sudden KM teringat janji KM kat budak2 di bank kajang. Dengan kerana mengenangkan nasib budak-budak tu KM terus patah balik dah rush ke Giant untuk belikan mereka pallet.

Tapi kenapa time tu KM tak terfikir untuk belikan budak-budak ni wet food. KM hanya sempat grab pallet food je, Ok lah tu next time kalau KM visit mereka KM akan bawa wet food.

Bahagia je rasa nya bila KM dapat tengok budak-budak ni berkumpul. Dan yang pastinya si Putih masih lagi setia menunggu di tempat yang sama.  
 
 
 
 
 
 
 
yang bestnya si putih ni dengan gigihnya nak skodeng kereta kita, mungkin dia nak ambil bau owner kereta ni dan mark her territory. Lepas tu mungkin dia akan kenal untuk my second visit dekat merekan ni. Tapi apa yang KM dapat rasakan bukan KM seorang je yang datang untuk berikan budak-budak ni makanan. Mungkin ada juga orang lain yang drop by untuk hantarkan mereka makan pada waktu malam.
untuk next time ye budak-budak

OOTD Kifli Mally: weird 28

if you're not weird, don't expect me to understand you

sometimes i pretend to be normal, but it gets boring so I go to being ME