Jul 16, 2017

Nasi Lemak "Ketagih" downtown cheras, percubaan kali ke 2

wei teman aku pergi makan nasi lemak "Ketagih" kat downtown cheras yang lama tu.

itu ayat pertama yang keluar dari mulut aku selepas selesai mandi malam, tapi entah kenapa aku terasa seperti nak makan nasi lemaka aku tu lagi sekali, mungkin ni sumpahan atau saka nasi lemak dia membuatkan aku seolah2 "ketagih" nak makan.
waktu "pestime" datang melawat tempat ni, aku saja usha nasi lemak akak tu, lepas baca sign nasi lemak tu, aku terkucil sendiri. Then akak tu bersuara, adik jangan gelak ramai dah yang datang balik cari nasi lemak akak ni lepas gelakkan nama dia. Time tu aku langsung tak amik peduli, hahaha
well untuk kali pertama tu rasa dia memang boleh tahan lah mungkin sebab keterujaan aku kot, tapi for the second time ni pula aku rasa biasa je. YESSSS mungkin lepas ni aku tak ketagih. Urghhh self-psycho haha
mungkin yang membuatkan aku rasa suka dengan nasi lemak ni sebab ayam seringgit seketul yang dia jual tu.
 and oh yer, lupa nak mention, actually kat takapk downtown cheras yang lama ni highlight dia adalah steamboat @ cucuk-cucuk.  
Ok dah lapar ni, K BAI!

1 comment :

520abc said...

0806jejenike air max 1 leopard gris femme Le asics nimbus homme solde harnais de sécurité pour enfants de ces air jordan pas cher du tout deux Kelty Child Carriers est nike femme internationalist beige définitivement une amélioration. Stockport est new balance 999 blanche pas cher l'un des arrondissements les plus peuplés air jordan en suisse du Grand Manchester avec une air jordan classic homme population de 281 000 habitants. new balance femme gris et argent