Aug 26, 2017

sebab aku teringatkan kau je


penat wei nak puaskan hati semua orang, eh motif nak cerita pasal issue ni?
berbaloi ke?

bukan pasal berbaloi atau tak? realiti nya kita ni sebagai lelaki sememang nya di lahirkan dengan pakej Ego.

yes kalau nak di banding dengan ego lelaki dan wanita, bab ni lelaki menang. 

wanita tang merajuk depa menang, tapi bab ego serahkan hal ni kat lelaki.

ceritanya bermula macam ni, bila kau dah lama tak contact dengan member kau for sure kita akan busy dengan rutin kehidupan kita kan, Makan Kerja Tidur dan Repeat. 

Satu malam ni dia pun text aku :
punya aku confident mmg dia mmg sweet sebab intention nak bagi kat aku, rupanya sebab kan dah basi agaknya takde orang nak makan so DBKL tong macam aku ni juga dia teringat untuk dispose makanan dari membazir, well aku akui memang aku ni jenis tak suka membazir. Unless limit aku dah penuh and then tu aku surrender :)

Well deep down there I knew you missed me aite? LOL

malu malu kucing ah tu Aummmm
so memang betul dia cut into half flavour haha :) very sweet of him kan? although he's denied it.

 malam tu memang penat after balik dari kelas, tapi di sebabkan dah peminat seru nama kita kan, haruslah munculkan diri, else setahun dia akan ingat ni buruk.

Korang actually aku nak tulis cerita tentang "bukan senang nak puaskan hati semua orang" ni lagi banyak emosi if nak bercerita, 

tapi nanti lahhh...

ok bai semua...Take care

No comments :