Oct 23, 2017

iPhone kau rosak? Call je number ni


hah nampak tak direct selling kali ni, sebearnya plan aku sebab nak canang kan dekat korang pasal brader sorang ni, dia boleh repair iphone. Aku dapat tahu ni pun dari si ZUZU ni hah. 


so far kalau handphone aku kalau crack, screen pecah, LCD kabur, atau terkena bencana alam tahap dewa baru la aku roger brader ni untuk repair phone aku. Dah dua kali aku pergi ke kedai dia.tempat bekerja ni. Tapi this time aku just jumpa dorang kat luar je, after dorang settle keje. Tapi korang kena set appointment dan tempat kat mana nak jumpa ok. 

Kira nya dorang ni independant lah after work. Nak cari duit lebih kena buat appointment kat luar. Jadi untung yang dorang dapat ni boleh lah support sedikit sebanyak belanja dorang. #DramaTV3 ke? haha
Lagi satu apa yang aku perasan, selain dari expert dalam menjahanmkan screen phone, aku kalau boleh nak charge phone tu biar semalaman. Pantang nampak percent drop je terus nak charged. Teruk kan budaya hidup aku haha.

Ok aku just nak cakap, kalau korang ada kerosakan phone internal or external korang boleh je contact no brader ni. Sabar hujung entry aku bagi. Banyak lagi aku nak cerita ni.

Dorang ni kerja dekat supply parts dan accessories untuk iphone sahaja. Jadi parts mereka tu ORI. Aku terus borong cable iphone tu 3. haha

Berapa harga aku di kenakan tukar Screen + Battery iphone 6. Murah dan berpatutan dan apa yang aku boleh cakap Tak lebih dari RM200. wei aku tak makan pun commission sebab promote dorang ni, cuma hati aku tergerak untuk tolong promote dorang ni sebab nak #SUPPORTBUSINESSMELAYU hah hebat tak tagline aku nyah!!!!...
contact: 013 - 220 3885 (BRO) haha
kalau korang nak kautim lagi nak dapat murah cakap je dari blog KIFLIMALLY.com dapat no dia orang. So itu bergantung pada baik budi bicara dorang kalau nak bagi MORE discount. OK #AdaFaham