Oct 19, 2017

Selamat Hari Jadi adik Anggun & Qaiser @ Jungle Gym Playland (Atria)

Barisan animal yang tak berapa menjadi, lol

Best juga ada event yang comel macam ni, siap ada tema lagi.
Dulu kalau kalau event yang ada tema sure kita orang akan berhabisan wang ringgit untuk attend event tu, seriously if aku imbas balik kenangan tu sure memang #Legend & #Win.


Tapi kali ni dengan bertemakan animal in the safari, aku pun tak tahu nak jadi binatang apa yang nampak simple dan comel. Haha statement always nak menang kan diri kan?
Siapa yang pernah bawa adik / anak buah / anak jiran / anak pinjam untuk bermain dengan tempat yang penuh binatang di rimba ni? ini pun kali pertama aku attend. Tempat ni sangat hectic, di penuhi dengan tawa riang kanak-kanak.
baby girl sorang ni sangat pemalu, waktu blow candle dan potong cake pun dia "shy" haha menangis uols...
haha aku sebagai bad bunny yang comel
dan zuzu pula feeling jadi rusa, ko ghaser rusa ni kalau dapat panggang sedap ni.
Ms Emma, happy go lucky bah, ah yasss she's sister from sabahan as well. 
Buli Bah kalau Kau haha


1 comment :

520abc said...

0806jejeC'est une nike air trainer huarache prm qs très bonne idée de lier avec d'autres grands marchands Nike Shox R3-R4 et modèles de chaussure nike air max 90 solde chaussures majeurs pour offrir des rabais, des cadeaux et chaussure asics homme cuir également déployer des applications de fidélisation pour les acheteurs répétés.Pour nike chaussures basket les fabricants réputés comme Nike Shox R3-R4 Royaume-Uni c'est nike air max thea bleu marine pas cher un peu très simple pour commencer, car il existe un chaussure nike auto lassante video niveau élevé de marque souvenir parmi les consommateurs ainsi que les asics femme bleu vert clients maintenant affilié Nike Shox R3-R4, excellent excellent et nike wmns internationalist pas cher la fiabilité en utilisant le fabricant. finalement améliorer leurs revenus de fans nike air max 90 ultra br pas cher fidèles.