Mar 31, 2018

Game siapa muka paling hodoh

serious aku rindu giler dengan korang semua, sebab korang semua jenis yang open to any possibilities, duhhhh nama pun budak bandar, LOL

no lah actually dorang ni semua adalah budak dance group yang aku kena rapat since last year. Semua ni sebab Celebrity fitness ada buat promotion membership, time ni aku lah orang yang paling exited sebab aku boleh join semua class yang ada dekat CF ni. Nak di jadikan cerita, aku ingat lagi macam mana aku boleh 1st time joni kelas dorang yang super gempak ni. 
Time tu ahad, then kelas dia start at 4pm instructed by Coery. Sumpah instructor aku ni tinggi lampai nak mampus!!! dan yang penting chorero dia semuanya best, memang aku dah lama nak join kelas yang super cool macam ni. Since dari situ aku di invite masuk dalam group chat then kita orang form satu group budak menari yang always active di dalam kelas coery ni. 
trust me, if you guys seeing their effort to dance sure korang kagum giler. I inspired dengan budak-budak ni sebab passion dorang untuk practice menari always ON and even they'll practice a lot ok untuk nampak cool when recording. Even dalam group pun always discuss pasal menari, duhhh selain discuss pasal boyfriend dan cerita 18sx, 
Siapa sangka kan aku dah kenal dorang semua ni almost setahun, then membership aku pun dah di terminated sebab aku tak renew. Ok first my renewal tu tersangat lah mahal which bagi aku tak berbaloi untuk spend almost 215/monthly. Aku prefer habiskan ke commitment lain. Lepas tu sekarang ni Celebrity Fitness & Fitness First dan merged. Ko tak rasa ke untuk all access gym tu semua will cost you around RM245/monthly. Ayoyoyooooo....

but anyways, whenever aku ada masa untuk lepak dengan budak terencat ni semua definitely aku akan all out dan enjoy gila, sebab aku tahu untuk jumpa dorang in next tak tahu lagi bila. Entry ni khas untuk budak-budak gym yan suka menari sama passion dengan aku :) 
in most game yang dorang buat ni yang paling aku pecah perut malam tu, dah lama rasanya tak gelak seperti ni. Thanks guys ada masa nanti kita jumpa lagi ok. Love Kifli Mally

1 comment :

520abc said...

0806jejeIl a nike air max 1 x france camo été porté par beaucoup de personnalités célèbres New Balance 577 femme de l'autre côté de la air jordan 10 femme ligne de partage. Les nike internationalist homme courir mentions de produit ont été faites soldes chaussures new balance pas cher par des personnalités sportives de nike internationalist femme rue du commerce haut niveau qui ont sur lui. new balance femme running pas cher
Ayant nike chaussure air force un indice de dureté de 56-58 HRC, asics homme beige le mélange moyen de carbone chaussure nike roshe run homme pas cher et de petit acier chromé nike air max classic bw pas cher permet à la lame de porter nike air trainer huarache femme plutôt bien son tranchant. baskets asics femme pas cher En utilisant les pôles nordiques asics running homme promo aide encore plus, c'est un excellent nike air max 90 junior bleu et rose programme pour tous les nike chaussure femme air max individus de plus de cinquante ans.