May 4, 2018

Meriah betul Selera Ramadan Buffet @ Taman Sari Brasserie Ramadan Review 2018

Kehadapan pembaca tegar blog kifli mally dot com, tak lama lagi kita semua akan menyambut bulan Ramadan yang penuh dengan keberkatan ini.  

Seperti biasa review demi review pun akan penuh di dalam blog ni, jadi apa yang korang boleh lakukan selain dari baca entry ni, korang boleh canang-canangkan dekat sesiapa yang berkenaan.

Hotel Istana dari Taman Sari Brasserie turut tidak ketinggalan untuk mempamerkan semua jenis juadah bersempena dengan  Ramadan 2018 yang bakal menjelang tidak lama lagi, pelbagai jenis menu tradisi seperti kuih-muih, pencuci mulut, masakan melayu, ala arab (Middle East),  Portuguese dan juga Western Style turut di hidangkan. Segala juadah dan hidangan ini di ketuai Chef Al Fitri Al Bakri dibantu oleh kru chef yang lain.

Ok tanpa membuang masa jom tengok senarai menu yang terdapat pada review tempoh hari.

Gulai Tulang Rusuk kambing
Tulang Rusuk Dagin Masak Kicap
Ayam masak Kasturi
Istana's Siganture Fish Head Curry
Station-station lain yang penuh dengan berlainan juadah.
Sayur Masak Oyster Sauce dan Garlic White Rice
Fried Fish Filler with Fresh Red Chili
Butter Prawn
live cooking show dari chef
Chicken Kabsa Rice
chicken Shawarma

Dengan berpandukan citarasa tekak asli aku, Masakan melayu tetap menjadi pilihan utama, terutama sekali bila di hidangkan oleh chef berpengalaman. 
Selain dari itu ruang solat juga turut di sediakan selepas berbuka kepada mereka yang ingin mengerjakan solat. 

"Selera Ramadhan" buffet ni start harga pada RM155 nett seorang dan RM 78 nett untuk kanak-kanan (4-11 years old). Selain dari itu mereka juga ada promotion untuk mereka yan early book. 

Segala info korang boleh bertanyakan pada number contact ini : 03-2141 9988

selamat beramal eh!!! haha Di atas kesempatan ini aku nak wish in advanced selamat menyambut ramadhan 2018 :)

5 comments :

kanchipuram sarees said...


After going over a handful of the articles on your web page, I truly appreciate your
technique of writing a blog. I added it to my bookmark site
list and will be checking back in the near future. Please visit my website too and tell
me your opinion.


kanchipuram sarees

kanchipuram sarees said...


After going over a handful of the articles on your web page, I truly appreciate your
technique of writing a blog. I added it to my bookmark site
list and will be checking back in the near future. Please visit my website too and tell
me your opinion.


kanchipuram sarees

520abc said...

0806jejeCe chapeau Nike Air Huarache enfants était connu comme le basket new balance prix patron avec les asics running gel pas cher plaines. Même les sandales nike air max bw noir et verte de plage servent nike air max 1 femme beige à protéger les chaussure nike air jordan homme pieds contre les objets asics femme bordeaux incrustés dans le nike huarache homme france sable.

520abc said...

0806jejeCette saison New Balance 530 Chaussures de NBA, Rondo mettait sur une couleur Celtics d'Hyperenforcer qui a un No.9 sur la langue. nike pas cher etats unis Il peut être une excellente stratégie pour nouer avec d'autres grands magasins Nike soldes asics gel nimbus Shox R3-R4 et des marques de chaussures importantes pour fournir des remises chaussures asics trail gore tex spéciales, des articles en plus de déployer des plans de chaussures running asics femme pas cher fidélité pour les acheteurs potentiels répétés.Pour les fabricants réputés comme Nike Shox nike internationalist bleu marine R3-R4 Uk Il est vraiment facile de commencer avec, comme vous le constaterez, nike france destockage il ya un plus haut degré de marque souvenir parmi chaussures asics femme badminton les acheteurs ainsi que les clients maintenant, très bonne qualité et la fiabilité de la marque.

520abc said...

0806jejeUne fois air jordan 1 retro high og pas cher que vous aurez profité des offres de vêtements Bape sur internet, avec un nike air max classic bw (armory navy) approvisionnement limité, la disponibilité de votre produit Bape nike air max 1 premium available souhaité sera décrite comme une chose sûre en plus de asics gel lyte v noir et rouge l'économie substantielle que vous allez en faire grâce asics basket solde aux vêtements Bape. Beaucoup plus de défis peuvent survenir en nike baskets dunk sky hi print femme raison de la lenteur des ordinateurs, des nike air jordan 1 mid nouveau nightsade réseaux incompatibles et du trafic autour du réseau (Mihhailova & Piiriste 2004).. asics chaussures soldes