Jul 17, 2019

Aku dah give up LESEN aku tercicir, rupa-rupanya...

serious wei, selang beberapa hari yang lepas aku sedar lesen aku hilang. Aku syak tercicir dekat mana-mana since aku jenis slot in lesen dan card yang lain dalam pouch nike aku. Lepas tu aku ni pula kalau weekend ada je merayap ke sana sini. 

Aku perasan lesen ni hilang bila aku nak register dekat Q Sentral. Kebetulan yang jaga reception dekat Q Sentral tu kawan aku juga. Aidel sure korang kenal dia. haha What a small world kan??? Bila nak register tu aku terbelek2 dalam pouch, jenuh mencari dengan nada mengeluh aku keluarkan IC instead of Lesen. 

Lepas meet up client tu aku dah jenuh google macam mana procedure untuk gantikan LESEN yang hilang, ouh step dia sangat mudah. Korang boleh google sendiri ok.


Jul 13, 2019

Lama betul tak jumpa korang kan?


rindu betul dengan budak2 ni, dan aku rasa kan macam hampir setahun aku tak dapat jumpa dorang. Bukan nya lost contact pun, cuma aku dah jarang nak attend dance class kat gym. Lepas tu aku pun dah downgrade gym access aku dari All Club ke Single Club je. 


Jul 8, 2019

Grand Opening Lulu Hypermarket & Department Store kini di buka di 1 Shamelin Cheras.

Hi Korang,

Seperti yang di warwarkan kini satu lagi outlet terbaru Lulu Hypermarket telah di buka di area Taman Shamelin Perkasa. Yang terletak di Lower Ground 1 Shamelin Mall. Kehadiran orang ramai sudah mula membanjiri lokasi tersebut, ini kerana Lulu seperti kebiasaan nya menawarkan pelbagai barangan yang terdapat di Lulu Hypermarket dengan harga yang sangat berpatutan.

Pelancaran untuk event ni turut di lancarkan oleh Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail.

Jul 1, 2019

WADIHANA ISLAMIC STEAKHOUSE AKAN MEMBERIKAN 999 STIK PERCUMA

Hi Korang,

ni ada quick announcement kepada mereka yang kaki penggemar steak, dan yang lagi syok tu kalau korang berada di sekitar johor pada 5 & 6 Julai. Kenapa?