lense baru kuH!!!



pagi ni QIef mmg bangun awl walaupun masuk keje kul 7 pm karang.....ngantok mmg tak terhingga la...sampi mata Qief pown dah naik lebam + itam....mana tak nyer balik keje jer tak sah klu tak on9 chatting sampi kul 4 pagi....haish apa nak jadi la dgn Qief ni heheeh :P peace

tiba2 phone Qief merengek menandakan ader msg masuk....rupanye msg tu dari mmber Qief "SYA" nama dia...kata Sya dia nak jumpa Qief kat station star sentul timur coz nak bagi "sumthing" kat Qief hehehe.....actually dari ari tu lagi Qief dah tunggu sampai naik mengidam nak guna mende tu hhehheh....kita orang plan dalam kul 12 tgh hari jumpa kat sana.....so QIef pown siap2 la apa yg patut maklumla baru bangun banyak peta asia merata2 tmpt Qief wat mlm tadi.....




tadaaaaa
ni tngah *mandrem depan cermin....)$#@#$%^&*()



dah nak gerak ni.....tata



ni still dalam
--> packaging...belah kanan tu sya kata "Qief mintak maaf wat ko tertunggu2...aku tak dapat wat yg terbaik utk ko walauapa pun ko tetap vouge" wakakak terlebey sudahhh (^_^)



comel tak botol dia ni....hurm sory terpaksa cover power dia...heheh sensored...



ni time Qief tak guna lense.....natural sahaja....



ni lense yang selalu Qief pakai time g memana jer....
(Mystical Black)


tadaaaaa ni la lense baru tu....(brownish)
suka la...




p/s = ingt klu nak pakai tu boleh tapi kenala jaga kebersihan luar dalam lense tu k.....chiao la dolce....btw thanx to "SYA"

13 comments :

Abir Abhar said...

cantik2!!
wee

QieFLy si Dolce said...

Abir Abhar >>>

cantik erk abir ?
Tq2 :P

M™ said...

"Qief mintak maaf wat ko tertunggu2...[yg ni btol.] aku tak dapat wat yg terbaik utk ko walauapa pun ko tetap vouge"[tipoo neh!]

patot la ko lambat berposing bagai! chaittt!

die tutop power lens die sbb nnt org igt die buta! hahaha... :p

jgn mara yea qief! heee....

tapi mata ko mmg cantik! :)

terima kasih la pada aku krn mempengaruhi anda semua untuk membeli lens ini! haahaa....

QieFLy si Dolce said...

M™ >>>>>

hehehh tngok tu still nak carut aku kannnn....tau la aku tak bersalah dalam hal ni...

cantik erk? TQ (lense tu la)

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

kakak makin chantek!
terletak sgt dgn lense baru tu..

oshie||aus mahmud said...

aku ingat lense kemere td..
vavi btol..
kne tipu~

QieFLy si Dolce said...

TAN SRI MOHD. IKRAM >>>>

ikrammm ko jgn eh!!!!

heheh carut sangt....

thanx tan sri

QieFLy si Dolce said...

oshie||aus mahmud >>>

wakakkaka bagus2 tertipu juga ko erk?
hehhehe

Werdah said...

p/s = ingt klu nak pakai tu boleh tapi kenala jaga kebersihan luar dalam lense tu k.....



betul tu, anak saya dah alami kesusahan sbb pakai contact lense ni.. jadi hati2

QieFLy si Dolce said...

Werdah >>>>

tul tu akak...
anyway thanx.....

rizz said...

brown tu lawas sweet je hahaa

rizz said...

lawa..silap lak haha

QieFLy si Dolce said...

rizz >>>>

hehehe yer ker thanx rizz....