Mar 4, 2014

Bersantai sambil menikmati Coffee di Coffea Coffee melalui Samsung Galaxy Life




Hi Uols,

Korang semua ingat lagi tak entry mek berkenaan dengan Pelancaran Samsung Galaxy Life Application baru-baru ni, lepas tu mek ada janji untuk bagi tahu korang bagaimana caranya nak dapatkan info terbaik serta tawaran istimewa hanya menerusi dengan Samsung Galaxy Life.
Bila korang pergi search dekat apps store pada smartphone samsung korang tu, hanya taip perkataan Samsung Galaxy Life dan install application yang betul. Lepas korang dah habis installed tu, apa yang korang perlu lakukan ialah daftarkan diri korang sebagai pengguna samsung. (Senang je tak susah pun!!!) ^_^
Bila korang dah open apps tu, apa yang korang akan nampak ialah 7 kategori yang dah siap sedia untuk korang explore, Samsung Galaxy Life memberikan korang pelbagai benda yang exclusive dari semua aspek, apa yang anda perlu lakukan ialah hanya dengan Klik menu pilihan anda.
Ok sekarang ni dengan menggunakan Samsung Galaxy Life mek ingin nak bersantai di Coffee Cafe sekitar kuala lumpur, dan mek terjumpa satu cafe ni dipanggil Coffea Coffee terletak di Bangsar Kuala Lumpur. Apa yang perlu mek lakukan ialah klik icon Coffea Coffee pada belah kiri gambar diatas, kemudian sebelum redeem 50% Discount yang ditawarkan penting bagi mek untuk tahu perihal Coffea Coffee ni. 
 Wohoooooooooooooo!!! mek dah redeem, jadi jom kita pergi menikmati Coffee di Coffea Coffee ^_^

Info Tambahan: Samsung Galaxy Life Application ini sama fungsinya seperti passport dimana kalau korang nak pergi redeem promotion kat mana-mana outlet. Pastikan korang bawa smartphone(Passport) untuk ditunjukkan pada tempat tersebut yang anda telah pun redeem offer dari mereka ^_^ *senang kan


 Mek pergi berkunjung pada belah malam, sampai je memang ramai sangat orang yang datang seperti mek ingin bersantai dan mencari ketenangan hidup di pelusuk bangsar ni. haha
 dengan muka yang ceria, mek menikmati setiap hirup coffee terbaik dari Coffea Coffee.
Mari tengok apa yang mek order pada malam tu ^_^
 Madonna dan Maestro Coffee.
bagi mereka yang inginkan rasa strong pada coffee mek sarangkan Maestro adalah pilihan yang tepat ^_^
kepada coffee lover seharusnya try.
 Red velvet dan Green Tea Latte 
 Peanut Butter latte dan Peanut Butter cake
 Avocado Mocha Vanilla Ice Cream dan Tiramisu cake
Kenalkan Iz seorang senior Barista yang served mek malam tu ^_^ 
memang expert betul dia buat coffee ni. Agak-agak kalau mek buat coffee tu jadi apa ek? haha

Terleka dengan masa banyak yang mek berborak dengan mereka di Coffea Coffee ni. Rupanya Coffee Coffea ni berasal dari South Korea wow. Patut lah ada rasa Kpop Coffee haha *gurau je ^_^
Jadi apa yang korang tunggu lagi, best sangat pengalaman mek malam tu, lepas ni nak try promotion tempat lain pula.

Kepada semua pengguna Samsung Galaxy Life download app secara percuma disini: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.galaxylife
mek dah redeem, uols bila lagi?


5 comments :

Anonymous said...

Great article. I'm dealing with some of these issues as well..


my blog; hosting services vps

Anonymous said...

Rather, this is to make you more aware of what you are facing and becoming more aware means you may also become more comfortable with
them before undergoing the procedure. Some of the popular cosmetic
surgery procedures - notably the head lift - are popular attributable to aging
skin circumstances accelerated by experience of the sun. Plastic surgery
procedures for the most part, are considered, major surgery.


Look into my web page: facial plastic surgeon tampa bay

chenlina said...

chenlina20160119
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
nba jerseys
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
cheap uggs
ugg outlet
gucci shoes
uggs sale
michael kors outlet online
as

Unknown said...

micahel kors
kobe bryant shoes
toms outlet
michael kors outlet online
asics running shoes
timberland boots outlet
rolex replica watches
ugg boots outlet
pandora jewelry
ralph lauren pas cher
coach factory outlet online
christian louboutin sale
michael kors canada
ugg outlet
coach factory outlet
stan smith adidas
tiffany and co outlet
supra store
ugg sale
louis vuitton outlet
nike blazer
louis vuitton outlet online
birkenstocks
oakley vault outlet
louis vuitton bags
under armour outlet store
prada sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin outlet
oakley vault outlet store
cheap ray ban sunglasses
nike huarache black
nba jerseys wholesale
20160806caiayn

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers