My Precious


pagi ni QIef on9 bersama roti telur terbang n milo ais kaw2....dalam menikmati breakfast tu Qief tetiba jer teringat pasal souvenir n hadiah yang mmber penah haidahkan kat Qief suatu ketika dahulu...hehehhe :P motif kan tu pown nak bagi tau bukan apa ni je la rasanyer yg dapat Qief lakukan untuk appreciate all their gives to Qief....at least kembang tak kuncup2 juga dorang dibuat hehehe :P....




ok yang ni budak mmber QIef yg bagi nama dia CMa(budak kechik)




ni plk time QIef joined citrawarna....kak pah yang bagi kat Qief akak tu mmg baik hehhhe :p peace no war kakak




yang ni mmber kelas aku...emei nama budak ni...time tu dia g thailand wat lawatan kat universiti chulalongkorn...klu tak silap time tu ader krisis kat thailand cian kat dorang kena tahan...wakakkak anyway thanx emei....




yang ni baru lagi...sebb kita orang kenal kat tempat lepas "utama" adaer laaaa....time tu dia baru balik dari bandung so dia pown bagi souvenir kat Qief n da geng....thanx bonda :P ko juga la sentiasa masuk air hehehhe




hehehe yang ni plk dari abg kechik (aizoul).....




yang ni plk dari ma cousin "aim" souvenir ni dari sandakan ari tu Qief jemput dia kat airport...n skang ni dia smbung study kat unisel....



yang ni plk dari mmber2 UTP time tu kita orang ader bengkel tarian kat UTP....hurm klu tak silap nama tarian tu "Mek Muluh" agak unik juga tarian tu kih kihkih



yang ni plk hadiah daripada seseorang yang Qief sayang bangatttttttt....Qief kangen sama dia tapi nak wat mcm mana dia lebih penting kan kerjaya nyer....apa pun Qief always remember u A....



p/s : thanx u guysss....luv u sooo much


6 comments :

sitekateki | dD said...

A is for ADAM kah...
opsssss...

QieFLy si Dolce said...

sitekateki | dD

ko saje je nak carut aku kan....

jgn pecah lubang sudahhhh wakakakk

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

la, Qief berchenta dgn laki upewnyew..
ayo!

QieFLy si Dolce said...

TAN SRI MOHD. IKRAM

ouh tidak aku di fitnah lagi....
rasa hati ini dicincang halus jer....
jahat ko ikram....

Abir Abhar said...

qief dtg UTP?
lorh x cakap!!!

QieFLy si Dolce said...

Abir Abhar

hiks...yerker
hurm tak tau plk abir ader kat UTP :P