Jun 20, 2009

Sahut cabaran abg Kecik b'lesung batu (^-^)

haish terasa bosan plk mlm ni...tambah2 dingin plk tu...mcm mana tak dingin klu sehelai benang pown tak melekat kat badan sambil update blog huh????....isk2 sejak bila aku mcm ni nie....wakakak takde la u guyssss just kidding ok don't take it seriously....ok la sebenarnya mlm ni baru Qief rasa berpuas hati skit....bukan sebb apa lama gak la Qief figth dgn menatang ni (challenge dari aizoul) fast typing katanyer....walupun dapat 55 patah perkataan SAHAJA dlm seminit kira okla tu heheheh... :p u guys plk tunggu apa lgi try r nak tngok brapa korang dapat.... jgn nak men tipu plk tukar coding tu tau sesungguhnya perbuatan u guysss dilihat heheh.....

p/s = sendiri mau ingtla yer.....btw uit budak a.k.a abg kecik mana hadiah aku.....


55 perkataan

Speed test


4 comments :

Cik AniS GalaXy said...

cabaran dr si tua berlesung pipit ek
hahahha..
**mati ler kene maki nnti


apa pun qiefly
kamoo menaip lg byk dri pakcik 2
dia 29 jer...
anis up sikit dri korg...hahaha
ttp nk menang ye.

QieFLy si Dolce said...

Cik AniS GalaXy

ayoooo anis tetap nak menang kannnn.....
bukan senang tau...nyaris2 patah tulang tangan ni....kih kih kih

Ejay said...

i'm faster than u man!
muahahhaa...

http://ejay018.blogspot.com/2009/05/test-your-typing-speed.html

QieFLy si Dolce said...

Ejay >>>

wuek ejay lagi laju wakakaka kalah anissss hehehe