Jun 16, 2009

Tele-Tele McD *FINAL

hye u guysss.....tak sangka call centre McD tu still perlukan part time worker so that's y la Qief terpilih skali dlm mmberi khidmat kat call centre tu....ingt kan tmpt tu tak meriah taw pasal apa Qief penah keje kat situ once....so disebbkan ramai yang agak kekwat terkena plk Qief ni ala2 malu kucing mmg tak tau nak wat apa BOSANNNNNNNN sesangt....nasib baik la Qief come back kali ni meriah skit sebb apa budak2 umah Qief ader skali.....

Slamat pagi...boleh saya amik order sayang eh silap "Encik".... kih kih lebey kurang mcm tu la


Rhap Qief n Budak Itam
mereka ni la budak umah Qief....


so u guysss tunggu apa lagi klu bosan2 tu order la McD ye nanti kita orang anta dgn secepat yg mungkin heheheh *smpt lagi aku mempromote :P No Tel (1300131300)

p/s = hah u guys sesapa nak keje part time of full time just inform kat Qief....coz keje tu still vacant algi tau....so klu korang nak carikkk duit lebey tu takkan nak lepaskan peluang ni kannnnn chiao :p

10 comments :

Cik AniS GalaXy said...

anis x nk keje part time
tp anis nk buat oder McD but qiefly yg tlg byrkan...hehe.
leh kan
leh ler...plzzz..

lareeeekkkk

oshie||aus mahmud said...

kat ane yek dier nye tmpt ni?
haha ane taw aku gatal2 nk kje..

QieFLy si Dolce said...

Cik AniS GalaXy

anis jahat wawawawaaaaaa.....
heheh ok jer tunggu ujung bulan la....
*boleh plk mvm tu kannn....weeeeee

QieFLy si Dolce said...

oshie||aus mahmud

alah aus....dekat je kat menara baru ocbc bank....
masjid jamek

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

kerja jgn myundal ok
hahahaha...

QieFLy si Dolce said...

AiZouL tHe aBg keChiK...

hahhaha tu bisa di atur....
tapi banyk gak la yg kendo2 heheh :p
*nakalllll

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

"hello!sy nk order dr encek kelempok bernama qiflie jer dr dia jer i nk order...byrn ats nama dia sbb bru lps dapat payment.gituh!"
wawawa!!!kelas!

Abir Abhar said...

hai qief..
nak keje gak boley?

dada24 Xu said...

birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
coach outlet store online
tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
20160806CAIYAN

chenlina said...

chenlina20170601
louis vuitton outlet stores
bengals jerseys
supra shoes
louis vuitton belt
vans shoes
ray bans uk
asics shoes
the north face
ralph lauren outlet
cheap jordan shoes