Jun 9, 2009

1st entry aku....



Tuesday
9 Jun 2009
5.30 am
living room

hye u guys....ini adala blog pertama aku...so aku sendiri pown tak tau nak letak apa kat blog aku ni heheheh....tapi takye risau sebb maybe lepas ni aku ader banyk plan yg aku sumbatkan kat blog aku ni....plus klu aku bosan2 aku letak la informasi2 terkini :p. ker mcm2 la....haish klu aku tau la dari dulu lagi aku start wat blog ni best gak tngok mmber asyik2 update dorangnyer blog hehehhe...ni pun sebb aku dah tekad yang aku kena ader blog B4 aku smbung degree. july ni.....*sambil termenungkan masa depan hahahha.....k la u guys smpi sini je la kot mukadimah aku ni....nak touch up benda lain plk....chiao

2 comments :

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

tahniah adek ku
dah ada blog sendrik

QieFLy si Dolce said...

AiZouL tHe aBg keChiK...
harus la kakak....nak try berjinak2
tak tau la plk mmg best berblogger ni...hehehe