Jul 24, 2009

Planning ke PANGSUN part 2




smekum u guyssss.....time Qief ader banyk masa terluang ni la nak masukkan semua aktiviti2 menjelang weekend ni....hari ni jumaat so be the last day preparation nak gerak ke Pangsun esok (sabtu)....time tu Qief and Zhuf otw nak ke rumah Adam coz ader hal sikit yang nak di discuss utk esok huhuhuhuh tak sabar rasanya....otw nak ke rumah Adam, Zhuf ader buat simple cupcake khas untuk Adam....not bad la rasa cupcake tu mmg sweet....tak taw plk Zhuf ni pandai wat cupcake chomel jer mcm tuannya....

so bermula la episode kat umah adam.....~~~~~



ni la zhuf yang bertanggungjawan buat cupcake yang chomel tu....tngok dia chomel kannn :P


heheheh tada.....ni cupcake tu.....


wahhhhh adam suka sngt....lebey2 lagi ader nama dia kat cupcake tu :P


masa makan bersama Qiefly heheheh....nyum2


heheheh.....orang pertama rasa cupcake tu.....mmg gelojoh wakakak.....


kena la amik pic dgn Baker gak kan....kang kecik ati Zhuf hehhehe

Qief nak citer skit kat korang pasal adam nie.....dia ni keje full time wat hantaran kahwin n andaman....so sesapa yang rasa berminat dan teringin rasa sentuhan kreatif dari Adam jgn segan silu drop msg kat Qief k.....Qief sempt amik hantaran yang dia tgh wat time kita orang datang melawat dia huhuhuh.....


~Hijau mewakili hantaran lelaki~


~Merah mewakili hantaran perempuan~


hurm....ok tak....Qief mmg suka cara Adam buat mmg kreatif...ni hanya sebahagian jer...actually banyak lagi ini jer Qief sempt snap untuk u guysss.....


heheheh dorang ni dtg secara mengejut.....hijau tu Hafiz n biru itu Kimi.....chomel tak hahah :P
so sweet.....n yang penting dua2 ni still single.....


-->
P/S = hurm....tu je la sebahagian citer Qief sambil2 nak tunggu hari esok nak ke Pangsun bersama dgn geng K2R.....luv u guys so muchhhh TC

8 comments :

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

wah! bonda dan kimie cake!
kelas!

eh! cupcake tu "comel" sgt!
chantek plak...macam rasa xmampu nk mkn jer tao
hahaha
pape pun, windoo kt uols tao!uhukS!

<< s| tED| >> said...

pandai lah kawan qief buat cupcakes...

dan kreatif juga.. jaga persahabatan kamu semua ya! happY!

Cik AniS GalaXy said...

dah x sbr ye nak pegi esk
jgn lupa bwk makanan byk..sure nnti msg2 lapar
yg penting cupcakes perlu ada..hehe

suezensuzanna said...

owhh...suke nyerr....cup cake yg byk krim...(suka mkn cream)

QieFLy si Dolce said...

TAN SRI MOHD. IKRAM >>>>

yela mana tak nyer....ikram dok busy je memanjang....ehehhehe ni mesti banyak wat preparation untuk besday mira kannnn....hehehhe

miss u n kak amir to...

QieFLy si Dolce said...

<< s| tED| >> >>>

tu la bercinta biar -1 berkawan biar berjuta2....boley heheh

QieFLy si Dolce said...

Cik AniS GalaXy >>>>

huhuhu tu r pasal....kena bwa semua peralatan...thanx unty anis...

QieFLy si Dolce said...

suezensuzanna >>>>

waaaaa patut muka pown dah mcm krim heheheh

tomey jer...