SinggaH Sana Di UNISEL BB


Unisel BB sememangnyer indah seperti yang digambarkan dalam filem dunia baru kat TV3 tu.....ala tu pown sebb QIef baru 1st datang melawat kannnn so kena la bermulut manis skit wakakkka jahat Qief nie....klu cousin Qief baca mati kena pukul ramai2 oleh dah unisel....al maklumla kami berdua ni PPA (Pencinta Pengangkutan Awam) so klu dari kl kita orang amik bus kat PUDU tu.....haish susah gak nak g tmpt orang ni kannn.....pada mulanyer Qief taknak la ikut g unisel tu sebb 1st dah lah jauh 2nd mesti cafe semua tutup coz cuti and 3rd mesti Qief bosan kat sana.....heheheh menrungut je keje Qief ni kan :P


nak tayang rambut baru skali lagi huhuhuhu.....

ni la hostel kaum ADAM.....mmg besar n meriah klu tak silap tapak hostel dorang ni b'bentuk pentagon klu tngok dari atas....klu tak caye g tgok sediri....nak tngok mcm mana??? huh !!! aku pown tak taw....korang fikirla sendiri....wakakka

seperti yang Qief jangkakan....cafe mmg tutup time cuti ni....so terpaksala kitaorang ni "merempit" mencari makanan kat KAMPUNG area unisel tu....huhuh kampung tue mmg seram gelap gelita....memandangkan semua restoran tutup....kita orang plan nak masak kat hostel jer....





salam khamis.....
Photobucket
P/S = not bad coz mmber old skool mmg ramai stay kat hostel unisel tu...tetiba rasa mcm ader kat sabah jer...huhuhuh :p