Oct 5, 2009

PCK praktis kat tasek perdana....

hye korang masih dalam mood raya lagi ker????
Qief so far still lagi ader kunjungan ke rumah terbuka bersama2 dgn member kampus....lain citer Qief nak citer kat u all semua minggu lepas....group PCK = Pusaka Citra Kencana wat praktis kat Tasek Perdana Coz kita orang ader event akan datang....katanyer nak prktis kat kampus semuanyer takde mood....ontah la eden pown ikut je la dorang g meronggeng kat tasek perdana tu....tup2 kang bukan study tapi g cuci mata jer....

group PCK = dari kiri JIE, ARAS ELLA QIEF & ELLY

dgn gighnyer group pompuan training u all...group laki hanye duduk shaking leg jer...
:P


hah ni la dia group laki taw mengepose je kannnn.....


abis je training tu lebey kurang dalam kul 4 kita orang pown gerakla balik.....lagi pun cuaca tak berapa mengizinkan....tapi time tu Qief tak balik lagi coz Qief lama dah tak g lepak kat umah kembar kat Gombak tu....maklumla mak angkat Qief rindu bangat nak jumpa....apa lagi dgn segeranyer Qief gerak ke rumah mak angkat Qief tu.....

sampai jer makanan dah siap dihidangkan kat kita orang smua....wah mcm raja je balik tinggal makan jer hehehe.....hurm mmg sedap u all time tu ader mcm2....tapi Qief tibai smapai habis serunding hahahahha......klu makanan dah meriah jgn kata la kuih muih dorang sangt klazz hinggakan tak smpt nak snap 2 keping pic untuk dipratontonkan hehehhe....

hah chomel tak anak buah kembar nie....hafiz namanyer....chumel bangt...

cak! cak! cak! eleleleleel.....chomel


yang ni plk khas untuk kak TEDI....apa komen kak TEDI nampak kucing ni comel kannn....DJ nama dia kak.....boleh kenal kan kat dah utih hehehehe.....




salam
Photobucket
P/S = show tu dah pown berlangsung....n agaks kelakar la sebb masing ader tersalah step....hahahah

5 comments :

sI tEDI said...

Qief : ingatkan PCK =Phua Chu Kang!! Ekekekekek..
aduhai Qief. TQ.. comel bangat.. Dak utih akak tu jantan.. ekekekekke.. Uniklah tompok2 si DJ ni?? Keje stesyen radio mana si DJ ni?? ekekkeekek

mEiZ SHA said...

lorr ingatkan pua chu kang gak
:)

Seb said...

Great post! This is very helpful. I'm sure I'd visit your site more often. Anyway, you can drop by my favorite online hang out too, at UK Student Community. Thanks!

suezensuzanna said...

hehe...kenal junior2 ku ini

QieFLy si Dolce said...

sI tEDI & mEiZ SHA >>>

noty2 mana ader kebetulan jela short tu PCK hehehehe.....