wat kat orang len jadi....wat kt diri sendiri xjadi......


malam ni tepat menunjukkan kol 1.15 pagi.....Qief tak le nak lelapkan mata sebb still bertungkus lumus siapkan assignment nie coz esok dah due date heheheh.....mcm biasa la suka sngt keje last2 ni hah mcm ni la hasilnyer namun blog smpt gak hapdet katanyer.....



hari nie dan minggu berikutnyer terlalu banyak mmberi nasihat dan cadangan kat kawan Qief....klu boleh semua idea yang terbuku kat kepala hotak Qief ni nak je keluarkan semuanyer....coz pabila QIef mmberi idea, pendapat or cadangan dari situ Qief taw yang Qief juga boleh menasihati orang lain n then Qief t'ingt lagi hari tu mmber Qief sorng ni dia dtg balik cakap Trima Kasih kat Qief atas nasihat yang Qief beri kat dia....hurm so ok la that fine for me....the problem is when QIef sendiri yang ader problem or nak give suggestion to my self i just couldn't....i mean mmg tak le langsung asal erk???? sedangkan time beri pendapat idea kat orang lain ok jer....siap boleh bagi contoh lagi sbagai back up.....tup2 batang idung sendiri yang ader masalah susah plk nak setelkan dgn sendiri tanpa bantuan orang lain.....




Slamat Malam u guysss,
Photobucket
P/S = so ada kalanyer kita ni perlukan juga pandangan dan kritikan dari orang lain.....bukan b'erti kita kalah pabila meminta pendapat dari orang lain...kann???
*matilahhhh ass tak siap lagi tata......

5 comments :

||| PöJìé PööH ||| said...

yup!
kita perlukan org lain juga utk memotivasikan kita sometimes..
btw, sila siapkan assignment, jgn nk blogging jer..
huhuhu..

QieFLy si Dolce said...

||| PöJìé PööH ||| >>>>

ahha kita dag siap wat ass....so skang ni boleh berblogging...

cahayachenta said...

sebab tu pentingnya kawan, kena saling mengingati...

actually kan kalo kita rs down ke apa, mmg takleh nk motivasikan diri sendiri..

dia kena ada gak sorg yg 'ketuk' kita, baru la kita tersedar

Wai said...

biasa terjadi kat diri sendiri.. to give is easy... bila kena sendiri, adoi... hehhee...
*bluek*

niesz said...

biasel atu..kadang2 idea org ni kan berbeza2..so,lagi bnyk idea lg creative la hasil kite tu..its ok..cayo!sure ley punyer..