Sahabat baru Dunia Sebelah Zara....


pagi isnin ni tiada apa2 yang menarik walaupun sudah semalaman aku menajadi "burung hantu" lepak kat mamak....oleh itu aku sudah mula liat2 sedikit untuk menghapdet blog sambil2 melawat blogger2 lain....ini tak leh jadi *dush kena sembat bontot akibat malas ngeee~~~kenala ader effort baru senang dapat feedback ye dokk....hehee


hahaha aku mmg mcm dah takde keje lain asyik2 nak jawab contest jer kan.....dah mmg suka join nak wat mcm mana takkan nak halang plk kan....hurm kali ni contest datang dari DUNIA SEBELAH ZARA agak glamm tak nama blog beliau hhuhuhu....ok la straight to the point nak jawab contest nie....


*

*

*

*

*


Pertama : Berikan nama yang sesuai untuk beruang putih pemberian kakak kursus aku sempena istiadat graduasi aku. Sehingga kini aku hanya menggelarnya, Encik Putih. Berikan nama dalam DUA PERKATAAN sahaja. Contoh : Adam Zarith.


Jawapan : Mr.Gebu...hurm ntah la aku mmg suka nama tu sebb nampak mcm sesuai je heheh :P


Kedua : Berikan LIMA KENYATAAN mengapa anda mengunjungi Dunia Sebelah Zara. Sama ada SUKA, BENCI atau SECARA TIBA-TIBA termasuk ke sini. Anda boleh menulis mengenai apa sahaja mengenai perkara tersebut. Aku rela.*senyum*


Jawapan :

  1. sebb Lord Zara adalah kawan baru Qief dalam blogger nie...
  2. aku lawat blog dia 1st time kerana ter attract dgn blognyer yg meriah
  3. blog kamo chomel sebb ader Mr.Gebu hahahah
  4. blog kamo besar padat sampai takde ruang da :P
  5. suka sebb aku pown tergilakan pelukan dan ciuman *matilahhhhh

Ketiga : Pilih satu penulisan Zara yang kamu paling suka dan nyatakan mengapa.

jawapan :
aku ambil entry kamu yang anggun ini Maskara 18....amat tertarik dgn koleksi2 kamu yg banyak itu hurm mmg betul harga MAC mmg agak tinggi tapi bagi sesapa yang mementingkan kualiti dan kepuasaan mmg berbaloi huhuhu....

Keempat : Lengkapkan slogan ini.
"Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan ................"
(tidak melebihi 20 perkataan)

jawapan :
"Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan sesuatu yang istimewa buat kamu agar kamu mampu pergi jauh kehadapan berbekalkan pengalaman hidup yang kamu telah tempuh selama ini. (^_^)


THE END



Photobucket
fullstop : horaay dah pown selesai jawab soklan nie....fuh mmg besh ok lah nak g lunch plk....cya guysss

11 comments :

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

Lord Zara yang bulat datang nak menanda contest~

hehehe~

suezensuzanna said...

wah gitu..lord zara sudah mari:)

QieFLy si Dolce said...

hahaha.....takutnyer lord zara dtg sujud ratu....
*matila kipas kuat hahahhah

sI tEDI said...

alah... ada saingan lah pula dengan dak qief ni!

Jard The Great said...

hehe.. saingan hebat neh..

Adam said...

hahha...lord zara mencemar duli~~~ dayang2 istana meh duduk bsimpuh ramai2~~~

♥Hernee Nazir♥ said...

gud luck..nk join contest gak la..

Aidi-Safuan said...

good luck!!!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bagus nau zara skang!! hehe

Eldy said...

Zara mmg blogger yg best..

+ geng dgn gua pls xD

discount bedding said...

it's good! keep it up.......