aku nie berat rupanye.....


hari ni saje aku bangun dekat kol 6 petang.....6 petang yer bukan 6 pagi hahahah melampau sungguh aku ni kan....maklumla makcik2 tu ajak aku lepak tasek + mamak sampi pagi buta mana tak ngantok harus aku top up semula....takut nak g kelas isnin ni takde tenaga hahaah......

baper berat badan korang skang nie ???? *matila aku tnyer soklan nie....

bukan apa aku saje je nak share dgn korang semua yang berat badan aku ni dah naik start cuti sem yang lepas....katanyer la buka kelas kang nak lompat trus je GYM kat kampus aku tue....alih2 smpi skang ni aku tak jejak pown GYM tu....bukan aku takut tapi aku malas hahahah....jika dulu katanyer berat badan ku 55kg skang ni dah ahmpir mencecah 70kg.....


makkkkkk!!!!!.....tak sukanyer nyer 55 n 70 tue jauh giler beza......aku start perasaan biler aku masuk kelas pertama....semua budak2 tu cakap aku dah gemok!!! mamposss!!!! aku slim lagi ok....cuma perot tu kedepan skit hahahah......


hurmmm ni la bahana nya klu melantak kol 2 3 pagi.....tapi apa pown skang ni aku dah tak jamah nasik betolll aku tak tipu....tnyer dorang semua klu tak percaya hahahha.....



THE END
Photobucket
butir kata : start bulan 2 ni baru aku nak ke GYM....confirm aku tak men2.....hahaha matilah janji melayu sudah berkumandang.....

8 comments :

sI tEDI said...

jogging time!

zella said...

ha...
pe lg...
meh la kite same2 berdiet hehehhe

Aini said...

diet..diet..hehe =)

Cath J said...

soalan nyindir ni... ishhhhhh....

;-p

suezensuzanna said...

wah qief..naik byk ok....!

hisham said...

wei...biarla gemuk..baru tebal bdn,,,hehe..
~kalo pg gym kena disiplin la...ok?

Adam said...

tu bulu kaki qief ker? lebat nyer

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

pasni ko x bleh pkai kebaya lagi dah..gemukkkk..
hahahaha