jom ke pavi.....


hurm hari ni since kelas start kol 2.30ptg aku bangun agak lewat sedikit kerana aku ingin menghapdet Blog terchenta aku ni....kesian beliau aku tinggalkan tanpa kasih sayang dari tuannya....*buekkkk muntah ijau aku dngr ayat2 jiwang nie....

last weekend i temankan one from my bff (dida) g shopping dress....katanye gift for herself sempena besday dia yang 23 heheheh pecah lobang sorry la kak i have to....

tapi sebelum tu dida katanye nak jumpa seseorang yang datang jauh sekali dari penang hehhehe....hurm tak sabar gak tunggu abg dia tu kan....meh kita tngok sapa dia....cando ker? ok ke? zassss......

tada ni la abg dida tue....hurm innocent jer orangnyer....rasa nak caras pown ader gak hahah


tanpa membuang masa abis jer lepaking2 kat OLD TOWN tu kita orang pown teman la dida beli dress yang dia idamkan tue.....kat mana lagi jom terjah FOREVER 21....dress dia mmg cantik sesuai sngt dgn skin dida yang ala2 Black Beyonce tu.....katanyer nak pakai dress ni ke dinner....mamposs aku nak percaya ko nak g diner hahahha.....sah2 ko melencong kannnn.....

matilah sampai ke fitting room aku teman dia.....


THE END

butir kata : aku rasa bahagia pabila dia sentiasa bersama ku......(>.<)

4 comments :

Sharinginfoz said...

update jangan tak update.. peminat tunggu kan...

Macam Mana Nak Dapat Kepercayaan???

Thanks My Son

Adam said...

masuk skali dalam fitting room ke? ahaksssss

discount bedding said...

The lock picks do not open the door- the skilled user does. A key is cheaper and more reliable, not too mention legal to carry down a dark alley at night.

Prankie said...

Hi. I am from http://changkatbukitbintang.blogspot.com/ Lili, tidak ku sangka u publish gamba I ngan abang idaman u all. Jatuh saham mak taw! haha