Purple color Janda ???

citernyer mcm ni.....minggu lepas aku teman member aku g beli kasut....katanyer baik beli siap2 sebb nak pakai ke MELAKA untuk Fabulous Cute Day ke 3 (FCD3) pada March nie....wahhh dah promote awal ok....tapi ntahla aku dapat g atau tak apa2 jela....

so proceed to the topic.....korang penah nampak tak kasut Kung Fu tu....ala skang ni budak2 ni ramai dah pakai skang....hehehe termasukla aku senang jer men slot in terus jalan....so budak zaff ni mmber aku beli 3 colour....purple, red n blue....sangt tamak kannn hahah lantak p la duit dia.....takkan aku nak halang plk hehhehe

hah ni la kasut tu u all...tapi in purple, red, blue color....amacam meletup x?

memandangkan kita orang da taw kat mana lokasi kedai kasut tersebut.....kita orang terus je serbu hehehe.....hurm mcm biasa la u all ader conversation kat bawah ni....

Zaff > akak ader saiz 12 tak?
akak promoter > ader dek tunggu kejap yer
zaff > ok klu ader saya nak color purple, blue n red....
akak promoter > hah banyaknyer dik....adik amik color purple tu color JANDA la adik....
aku dan zaff > mana akak taw.....mengarut je la.... ;p

wahhhhhh !!!! aku ni janda ker mampossss.....


hahahah rasa nak carut je akak promoter tu tapi sabarla sayang.....mulut orang mana leh nak tutup :p

walau apa pown sedih makcik ni dngr statement akak tu.....

THE END


Photobucket
butir kata : klu purple janda?? bagaimana plk dgn color lain adakah kuning itu single biru itu duda hahahhaha.....

5 comments :

Cath J said...

alahaiii... tu org saje bagi nama tu... tak de lah... ishhhh...

PURPLE itu COMEIIII.... haaa baru betulll!!

mana you nak?... nak janda ke comeiii??? hehehhehehe...

Anonymous said...

kat mana kedai tu?

.:fifi:. said...

haip
sy pon ske purple
how come kta camtu..
grrr

Adam said...

mungkin juga qief itu janda berhias.... matilaaaa mulut cabul... hahahah

||| PöJìé PööH ||| said...

Pernyataan 1: Qiefly suke PURPLE...
Pernyataan 2: PURPLE warna janda...
Kesimpulan: Qiefly sudah janda..

**larekkkk!!