Mar 22, 2010

cuci sluar guna Harimau Kuat

hah amik kau ala ala alice in the wonderland nak mula bercerita.....

hahahah apa khabar korang semua....lama tak dngr citer kannn haish apa nak jadik dgn aku skang....dulu bukan main bermadah helah kannn...katanyer taknak biarkan blog aku ni bersawangla, taknak tinggalkan blog aku ni kosong tanpa isi tup2 skang ni.....haish biasala u all manusia yang tak tetap pendirian mcm aku ni mmg mudah goyah tiangnyer.....

untuk santapan korang semua apa kat aku citer kan satu citer yang paling sengal housemate aku penah wat hahahhaha......ok citernyer mcm nie.....semlm mmber aku tu baru je lenggang kangkung dari Pavilion katanyer....ader la sedikit beliau shopping kat pavi tu kan....setibanye dia kat umah dia dapati seluar short dia yang putih melepak tu kotor kat poket belakang....hurm biasala kan u all duduk merata2 alih2 bontot dah itam.....

hah so dia dgn mulut muncung ke depan tu membebel sambil menuju ke sinki tapi berfikir panjang terus dicalitnyer sabun pencuci pinggan tu kat seluar dia yang kotor itewww.....
hahahah aku dgn housemate yang lain mmg giler sakan sebb dalam seumur hidup aku tak penah ader orang yang cuci sluar dgn sabun pencuci pinggan.....yang penting alasan dia unutk cover malu

my housemate : alahhh!!! aku malas la nak nak g toilet tue...tu pasal aku guna sabun harimau kuat tu jer....

aku :
eh bukan ke toilet tu kat tepi ko jer.....hahahahah *time ni aku dah pecah perot gelak....

hah amik kau....sebesar alam aku letak sabun ni agar jadi kenangan ko....hahahah

THE END....
Photobucket
p/s : hurm tu la lain kali jgn la asyik nak merungut jer.....kan ko da susah hahahha

3 comments :

Farihah Ahmad said...

ala-ala all-in-one jgak la kan kuat hariau tu. terel2!

suezensuzanna said...

hahahhah!....boleh plak pki sabun basuh pinggan...duiyai..:P..

lame x jenguk sini..:P

Adam said...

kreatif!!!!!! len kali bole la basuh lantai dengan pencuci muka... lehhh