Oct 30, 2010

Ada kekecohan di KLMU. Apa yang telah terjadi?

aku ada member study kat sini gak...

hye uolsss....selamat pagi semua nyer...sekarang ni aku dah start tak taw nak wat apa sebb cuti sem bakal tiba ditambah lagi dengan sekarang musim exam...and i've got 4 paper exam to attend next month(november)...hurm harap2 aku dapat lah yer score baik sikit dari sem lepas agar pointer aku tu naik sikit hehe MySpace yeay!!!

hurm bercerita pasal exam ni aku nak share kat korang dimana student KLMU wat kekecohan di depan kolej dorang sehingga menyebabkan trafik jamn yang teruk dekat area Jalan Raja Laut...kes kekecohan ni berlaku kat 27 october baru baru nie...huh baru lagi kot dorang wat kekecohan ni kannn....


hurm atas sebab apa aku pown sendiri tak taw MySpace so korang kena tengok video ni unutk fahaman lebih lanjut

lolita kamu tidak boleh sesuka hati buat kekecohan taw...setiap masalah pasti ada jalan penyelesian...ingt tu???

p/s : anyway aku harap masalah mereka dapat diselesaikan dengan cepat kan sekarang ni musim Exam kesian mereka takut lagu tertekan...

3 comments :

Eazy Izzuddin said...

ish3...
xD

Zezebel said...

Salam Kenal.
Hmmmmmm.... kolej pun dah jadi macam politik kat luar jugak. Apa nak jadi kat Malaysia ni. Semoga segalanya dapat diselesaikan dengan aman.

QieFLy si Dolce said...

@Zezebel hye salam kenal juga....hurm tu la saya berharap sangt kalu ada issue macam ni kita patut merujuk pada yang pakar...tapi skang ni bukan semua masalah dapat diselesaikan dengan mudah :)