Berani betul mereka mandi kat tepi tebing waterfall tu...

sebelum ni aku selalu cakap kat uolss pasal posing2 maut kan...hah kali ni mereka ni semua memang dah giler...ada ke patut posing maut kat tepi2 tebing waterfall tu isk...memang nak carik maut dorang ni kan....lepas tu siap posing maut dengan sekeluarga memang package uolsss....klu nak maut katanyer kena maut sekeluarga dari atuk nenek hingga ke cucu ahhaha.....MySpace








yang penting pic last sekali ni dorang tersnap gambar yang mencurigakan :p hantu tu pown sure nak posing maut kann tapi mesti dia termaut uolss....


p/s : ingt tu uolsss jgn selalu cari nahas...kang tak pasal2 jadi macam pic last skali tu ;p
QieflysiDolce

11 comments :

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

lol...betul ker yang last tu hantu?

||| PöJìé PööH ||| said...

Ini namanya pose berani mati ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

aLya said...

yg nie baru ar posing MAUT..haha

hamzah ian said...

qifly.. apesal tak buat komen poout window??

ssh la nak komen.. hehe

UnaChenta said...

Gayatnya aku menengoknya eeii...

da[Y]un said...

cantikla tempat ni..kat mane ni???

chroniclesofconfusion said...

Cantik la waterfall tu...kat mana tu? biasala dlm keghairahan nak berseronok selalunya manusia mudah terlupa pada risiko ;)

reannez

QieFLy si Dolce said...

@Keyrill Eduardo Willeyhem ntah la saya pown tak sure :P

QieFLy si Dolce said...

@hamzah ian huh yeker...alamak tape2 nanti aku try tukar la yer...

QieFLy si Dolce said...

@da[Y]un kat mana tu aku tak sure...tapi yang pastinya bukan kat malaysia aahahaha

Farihah Ahmad said...

ih teringin nye nk pegi. nk posong centu. glamer ah...