Eh mereka main pegang "BARANG" plk dah!!



hah aku nak tnyer kat uolss semua ni...korang penah main pegang2 BARANG member ?? hahaha MySpace hah korang still blur tak tahu gak...aku maksudkan pegang2 barang kemaluan kawan korang lah hahaha....bunyi memang mengerikan tapi betul kes ni tak tipu aku sendiri nampak depan mata aku kot...kes ni terjadi time kat Star Train area sentul timur tu hah...time aku nak naik escalator ada dua budak perempuan ni tgh berdiri depan aku sambil2 posing maut katanyer uolss...aku pown layankan sajoooo klu setakat posing2 tu aku tak kisah...tiba2 sampai tahap nak men pegang2 kemaluan member dia plak hahaha

ala macam ko try nak sentuh aku nyer tapi aku halang aku try nak sentuh ko nyer then ko halang...lawak tol budak pompuan ni...yang penting dorang tak taw aku ada kat belakang...then budak berkurung kuning tu perasaan aku kat belakang hah apa lagi muka naik merah r.... MySpace


(mangsa berada ditengah)
sempat gak aku snap pic dorang kannn hehehe...ada aku kesahh!!!!

p/s : adakah mereka ni lessy roro...mungkin juga :P
QieflysiDolce

11 comments :

zac zirwan said...

hahaa..nape tak amek gamba time dok pegang2 tu..haaa

||| PöJìé PööH ||| said...

lain kali amek video ek. nk gak tau cene permainan tuh. haha

Love,
PojiePooh Abdullah

shark said...

uiyoo..
ada gak cmni ek..
ingt ada di belakang tadbir jer:p

saff'sWords said...

tak bermaruah gilah perempuan tuh. -.-'

ZACK ENTRY said...

sifat malu dah pupus..



latest entry hilang sedikit beban di bahu

Farihah Ahmad said...

yekkk. sumpaj geli...

eLLa said...

adesss...nak buat pown..sorok2 larh...hahaha

Gayahspears said...

hahahaha... pegang2 ya.. geli gayah taw..

QieFLy si Dolce said...

@zac zirwan isk tak le nak amik line tak clear time tu..dekat sngt dgn suspek hahaha

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| tringin gak nak record tapi tak le la...kesian kat depa berdua :p

boyoteen said...

pompuan pun wat camtu gak ke... aku ingat laki jer...