I'M Yours (Ku Milikmu) - Amri

hah uolsss kali aku nak citer pasal mamat kat atas ni...citer nye bermula macam ni...petang tadi sebelum aku nak kelas aku godek2 dulu Uncle Youtube ni sebab aku dah bosan kenalah carik entertainment...godek punyer godek aku terjumpa satu video nie Amri - Im Yours (Malay version) with lyrivc MySpace kalau nak FB beliau klik SINI

dan my 1st impression was amaze...hurm mana tak nyer even though dorang ni just translate bulat2 dari BI - BM tapi hasil nyer memang sweet...actually ada beberapa buah lagu lagi yang ditranslate kan ke BM tapi aku paling suka lagu Im Yours (Ku MilikMu) by Amri nie... klu korang nak enjoy klik lah link kat atas tu yer :P

p/s : benda ni dah lama awal tahun lepas...tapi aku tak kisah aku tetap nak update gak hahaha....

2 comments :

Farihah Ahmad said...

i'm yours never disappointed me ;')

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad yesss lepas ni ada version mandarin plk...mesti gempak :P