Jom ke Khai Boutique Bangsar Village

kat tengah tu lah Khai Boutique uolsss....

hah uolsss kali ni aku nak share boutique yang terdapat kat area Bangsar Village ni...pada asalnyer kita orang just nak lepak santai kat Bangsar Village tu...tapi lepas kita orang window shopping kita orang dapati agak menarik gak boutique tersebut...salah satu contoh kat KHAI BOUTIQUE ni hah...boutique ni opposite dgn Bangsar Village tu je just kena cross the road...dress2 semua kat situ memang cantik dan harga dia pown boleh tahan laaaa hehehe klu aku tak mampu kot maklumlah aku kan student lagi MySpace layanlah gambar2 kat bawah ni k...

cantik kannn dress tu semua...harga pown cantik taw...alahh murah jer around RM100 something lebih jer MySpace

hah tu kawan aku yang gilerkan shopping...dia tak boleh dengar perkataan "SHOPPING"...mintak ampunn yer hehe

hah lepas korang shopping tu korang boleh lepak kat sini duduk having a chit chat...

lepas tu klu nak minum pown dorang ada jual gak...kat tepi belah kiri tu boleh duduk n on9 or update blog...hahaha motif nak update blog kat situ :p

last but not least...tadaaa~~ ni lah dia my fren yang sukakan shopping...just call her MAYA...apa uolss nak ngorattt...korang kena berhadapan dengan i dulu :p

p/s : lepas ni i akan bawa korang ke satu boutique yang lagi lagi menawan...tunggu taw!!!
QieflysiDolce

4 comments :

Farihah Ahmad said...

baju cantik2 nyeee T___T beli la lebih utk aku....

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad bak sini ko bagi aku duit aku pilihkan dress tok ko hahaha... :P

Gayahspears said...

wah.. baju2 tu mmg cantek.. mantap siot~ harga pon mesti mantap kan??? ha... ngetop gtu..huhu

QieFLy si Dolce said...

@Gayahspears yesss harga dia gayah memang mantap...takut mak nyer nak beli hahaha